Maandag 26 augustus
Waarschijnlijk komt het door de plotselinge warmte, maar ik heb geen oog dicht gedaan vannacht. Ieder half uur heb ik de tijd op de wekker gezien.
Verbazend kom ik mijn werkdag goed door, zonder dip en teveel koffie.

Gisteren kreeg ik het idee om weer een nieuw WordPress thema uit te zoeken. Die zoektocht loopt altijd uit de hand en ik ben er uren mee bezig. Veel opties en mogelijkheden, maar om ze te vinden in het ideale thema, valt nog niet mee.
Omdat ik ook niet tevreden ben over mijn huidige content eruit ziet, haal ik voorlopig alles voor deze week offline. Hier zal ik ook eerst de bezem door gaan halen.

Dinsdag 27 augustus
Ook vandaag zou het weer een warme dag worden. Mijn goede voornemen om hardlopen als prioriteit te stellen deze week uitvoerend, ga ik ’s morgens op tijd hardlopen. 10km, verstand op nul, rustig lopen en genieten van de zomer en de zon. Het was warm, maar een heel fijn rondje.

De rest van de dag doe ik rustig aan, ik werk nog een uurtje en zet de puntjes op de i van het nieuwe WordPress thema. Ik denk dat ik tevreden ben met hoe het eruit ziet. Ik wil nog wel proberen of ik mijn eigen logo kan maken. Tijd om mij hier in te gaan verdiepen.

Woensdag 28 augustus
Gistermiddag ontving ik een brief met aan afspraak waar ik wat minder blij mee was. 20 september krijg ik de coloscopie die hoort bij de studie en 22 september is de Dam tot Damloop. Het is een van de 2 en niet beide.
Na een nachtje erover te hebben geslapen, kies ik voor de studie. Dit lijkt me de meest verstandige en volwassen keuze. Ik keek er heel erg naar uit om dit jaar voor het eerst de Dam tot Damloop te lopen, maar de studie vind ik ook erg belangrijk.
Mijn startnummer staat inmiddels te koop, ik hoop dat ik er iemand blij mee kan maken. Direct ook een vervanging gezocht als run in september. De 10km van de Urban Culture Run in Utrecht. Lekker dichtbij, leuk en alternatief als “wedstrijd”.

Donderdag 29 augustus
Hardlopen werd hem vanmorgen niet. Ik moest onverwachts ’s morgens nog werken en de schilder zou op tijd komen, maar die kwam nog vroeger dan gepland. Na 7 jaar laten we eindelijk de voordeur overschilderen. Weg met die lelijke groene kleur!
Vannacht eindelijk weer een keer normaal geslapen, nog niet bijgeslapen, maar het is een begin. Het is nu eindelijk weer een beetje aan het afkoelen in huis.

Na veel prutsen met Photoshop en het kijken van tutorials op Youtube, heb ik het voor elkaar: mijn eigen logo. Stiekem ben ik er wel heel trots op dat het me is gelukt.

Vrijdag 30 augustus
Ondanks dat het eindelijk weer uit te houden is qua temperatuur in de slaapkamer, heb ik weer een hele slechte nacht. Om gek van te worden!
De schilder komt weer vroeg, dus ik ga direct uit bed een rondje hardlopen. 6km op een nuchtere maag en het valt niet eens tegen.
Daarna direct door aan het werk. Het voordeel van vandaag thuis werken, is dat lekker de hele dag de UTMB livestream kan laten aan staan zonder dat iemand er last van heeft.

Zaterdag 31 augustus
Op tijd uit bed en richting Ermelo, voor de Veluwse Trailrun, lees hier meer …
’s Avonds nemen we lekker rust en genieten we buiten in de tuin van een paar wel verdiende biertjes en tapas.

Zondag 1 september
Na heerlijk te hebben “uitgeslapen”, gaan we richting Deventer. De oudste van onze “buren” wordt 6 en viert zijn verjaardag.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *