Maandag 2 september
Gisteravond besluit ik me toch nog aan te sluiten bij de meeting georganiseerd door Lisa van Crohn & ik. Een meeting speciaal voor mensen met een chronische ziekte op 11 september in Dierenpark Amersfoort.
Door wat te schuiven met mijn werktijden is het toch mogelijk om er bij te zijn.

Vandaag is de 8ste medal monday van dit jaar, nog 4 te gaan!

Dinsdag 3 september
Hondsmoe wakker geworden en lang in bed blijven liggen. Eenmaal uit bed krijg ik toch meer energie en geef het washok een grote schoonmaakbeurt. Sinds we een hulp in de huishouding hebben merk ik dat dergelijke dingen toch blijven liggen. Dat zijn dingen die zij niet kan doen. Nu ik over het algemeen wat meer energie lijk te krijgen, heb ik mij voorgenomen iedere 2 weken een project aan te pakken op deze manier.

2 weken geleden kwam ik er achter dat de Haarrijn Trailrun verplaatst was van oktober naar december. Ik moest dus nog een nieuw evenement zoeken voor de maand oktober. In eerste instantie zat ik te denken aan de Singelloop in Utrecht. Deze heb ik al 2x eerder gelopen en het is lekker dichtbij. Vanmiddag ben ik toch nog op zoek gegaan naar een trailrun. Het wordt de 16km van de Devil’s Trail op de Utrechtse Heuvelrug op 6 oktober.

Woensdag 4 september
Na een dag werken, is er ’s avonds nog een kleine crisis en heb ik nog een aantal uren gewerkt. Omdat ik me vandaag redelijk goed voelde, durfde ik het wel aan. Ondanks dat ik deze week nog geen enkele nacht goed heb geslapen.

Donderdag 5 september
Na twijfelen kies ik er voor om vandaag toch ook niet te gaan hardlopen. Al een paar weken heb ik af toe last van mijn scheen/kuit. De afgelopen dagen heb ik dit na de trail toch ook weer gevoeld. Even rustig aan deze week en goed in de gaten houden, anders volgende week naar de fysio.

De vermoeidheid is deze week weer behoorlijk aanwezig. Misschien dat het een gevolg is van de trail van afgelopen zondag. Het was erg warm, dit zal vast wel extra invloed hebben.

Vrijdag 6 september
Een rare dag vandaag. Na werk is er een afscheidsborrel voor een collega en ik besluit een uur later te beginnen, anders is het weer een erg lange werkdag. Nu merk ik hoe erg ik gehecht ben aan een vast ritme. Door deze rare werktijden ben ik de hele dag een beetje van slag en is de productiviteit voor mijn gevoel ook ver te zoeken.

Zaterdag 7 september
Een chaotische dag. Extra werken en daarna door naar de verjaardag van mijn schoonouders. Als we ’s avonds thuiskomen, gaat het kaarsje snel uit. Ik pak nog wel mijn tas in voor morgen en dan door naar bed.

Zondag 8 september
Prachtig weer om hard te lopen, warmer dan ik had verwacht.
Het is tijd voor de Urban Culture Run. Het voelt heel raar omdat we vorige week nog even evenement hebben gehad. Lees hier meer …

Een beetje dom ben ik wel. Vandaag kwam ik er achter, dat ik in plaats van de ondertekende toestemmingsverklaring voor de studie, een lege envelop heb verzonden. Hoe dom! Ik vond de ondertekende en dacht dat ik de verkeerde had opgestuurd, maar die vond ik ook, oeps!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *