Maandag 9 september
Eindelijk een nacht goed geslapen. De wekker ging en ik moest echt nog wakker worden, dat gebeurd niet vaak. Weinig tot niet wakker geweest vannacht en in ieder geval weer snel in slaap gevallen. Vannacht weer zo? Dat zou zo fijn zijn!

Medal monday nr 9

Dinsdag 10 september
Weer fijn geslapen vannacht, het moet niet gekker worden!
Vandaag werk ik een halve dag zodat ik morgen vrij kan nemen voor de meeting. Ik besluit niet te gaan hardlopen en om misschien een korte run morgenochtend te doen. Ik heb een hele rare spierpijn aan de voorkant van mijn onderbenen, niet mijn schenen. Het lijkt erop alsof het komt door het naar beneden traplopen van zondag. Even aankijken hoe dit gaat lopen verder.

Woensdag 11 september
Niet zo’n fijn geslapen als de afgelopen 2 nachten, maar nog wel redelijk, echter ben ik wel heel moe. Hardlopen besluit ik niet te doen en rustig aan te doen tot dat ik weg moet voor de meeting.

De meeting vond plaats in Dierenpark Amersfoort, hier was ik nog niet eerder geweest. Een nieuwe dierentuin is altijd leuk om te bezoeken.
Helaas hadden we het weer niet mee en heeft het heel veel geregend.
Ondanks het weer hebben we een ontzettend leuke dag. Lees hier meer …

Na de meeting gaan we uit eten met onze oude buurvrouw en kinderen, die een dagje terug zijn in Utrecht. Tegen de tijd dat ik weer thuis ben, ben ik helemaal gesloopt.

Donderdag 12 september
Het is weer aflopende zaak, ik kom vreselijk moe uit bed, maar ga toch hardlopen. De spierpijn in mijn onderbenen is weer verdwenen, dus ik ga er weer op uit. Verstand op nul en de ene voet voor de andere.
Ik loop 10km, wat aan het begin qua tempo haast onmogelijk leek. Uiteindelijk valt het nog reuze mee, 2e helft ben ik weer beter gaan lopen.

Richting het einde van de run leek ik last te krijgen van een schuurplek. Wat ik niet helemaal snapte, maar ik wilde er ook niet voor stoppen. Naderhand bleek dat er een gaatje zat in mijn broek precies op de naad aan de binnenkant van m’n bovenbeen. Dat was inderdaad gaan schuren vervolgens. Helaas slijten mijn broeken altijd behoorlijk snel, ik loop met mijn benen langs elkaar.

Vrijdag 13 september
Na een niet zo spannende werkdag, ga ik ’s avonds bij mijn beste vriendin eten en borrelen. We hebben een hele gezellige avond en ik heb haar iets heel belangrijks te vragen: of ze onze ceremoniemeester wil zijn volgend jaar. Er is geen ander aan wie ik de regie over onze grote dag zou toevertrouwen.

Daar moest op geproost worden!

Zaterdag 14 september
Een rustige vrije zaterdag. We slapen uit en gaan op jacht naar een nieuwe parasol. Er is een hoop in de uitverkoop, helaas hebben we niets passendst kunnen vinden. Verder voer ik niet zoveel uit.

Zondag 15 september
Sunday run day! Heerlijk weer vandaag, zo zou het de hele zomer mogen zijn. Misschien wel het hele jaar!
Fijne 10km, 6km met Thierry, die ik onderweg in de “speeltuin” heb achter gelaten.
De rest van de middag heerlijk buiten gezeten.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *