Dinsdag 17 september
Voor de verandering sport ik vandaag weer eens aan het einde van de middag. Het goede voornemen is om vanaf volgende week met z’n 3en: ik, Thierry en een vriendin op dindagmiddag/avond te gaan sporten. Eerst stukje hardlopen naar de grote mensen speeltuin, daar bootcamp en dan weer hardlopen terug. Met z’n 3en lopen we in november ook de Trecho Teamrun. Vandaag waren we nog met z’n 2en. Het viel me niet tegen, maar ik merk wel dat ik heel wat meer krachttraining kan gebruiken. Dit zal het hardlopen ook zeker te goede gaan komen.

Woensdag 18 september
Lange dag op werk. Deze week zoveel mogelijk werk in zo weinig mogelijk uren proppen omdat ik er vrijdag niet ben vanwege de scopie. Thierry moet ’s avonds werken, dus ik heb een fijn avondje voor mezelf.
Normaal koop in deze tijd van het jaar nooit kruidnoten voor mezelf, als ik nu al begin is het hek van de dam. Maar omdat het er morgen toch allemaal uit moet, heb ik hier even letterlijk en figuurlijk schijt aan. Bank, serie, thee en kruidnoten. Beter kan het niet.

Donderdag 19 september
’s morgen werk ik nog 3 uurtjes en dan houd ik het voor gezien voor deze week.
Na de lunch mag ik niet meer eten. Omdat ik me niet helemaal lekker voel heb ik toch niet zo’n zin in eten, dus dat komt nog wel weer mooi uit. Dat scheelt vanavond weer. Ik besluit ook niet te gaan hardlopen en vandaag en morgen tot we richting ziekenhuis moeten, zo min mogelijk uit te voeren en even lekker voor mezelf te houden die tijd.
Bijna op de valreep verkoop ik ’s middags toch nog mijn startnummer voor de Dam tot Damloop. Heb ik er gelukkig nu niet al te veel verlies op geleden.
Meer over de scopie en de voorbereidingen, lees je hier …

Vrijdag 20 september
Eenmaal thuis vanuit het ziekenhuis crash ik op de bank met een boterham en kijk ik nog even Netflix. Ik voel me redelijk goed, waar ik alle vorige keren direct mijn bed ik kroop en moest slapen. Toch ga ik op tijd naar bed.

Zaterdag 21 september
Thierry loopt vandaag Mudmasters. Eerder had ik al aangegeven dat ik waarschijnlijk niet mee zou gaan en ik ben ’s morgens ook nog in diepe slaap en moeilijk wakker te krijgen als hij weggaat. Tegen half 11 kom ik uit bed, stop een was in de wasmachine en ga nog even op de bank liggen. Als ik na 12 uur even lekker onder de douche ben geweest en iets heb gegeten, voel ik me eigenlijk verbazend genoeg, bijzonder goed. Het is jammer dat Thierry zo vroeg ging starten, anders had ik nu serieus nog wel overwogen om toch mee te gaan.
’s avonds gaan we samen uit eten om zijn finish te vieren. We zitten buiten op het terras, er staat wel redelijk wat wind en het is behoorlijk rumoerig. Dit hakt er ineens toch wel in en weer thuis ben ik bekaf.

Zondag 22 september
De zon schijnt, nieuwe dag en ik voel me redelijk goed. Het is vandaag open trouwlocatie route. Onze locatie doet hier ook in mee. Ook al staat alles al vast, we besluiten toch om er nog even heen te gaan. Nu we wat meer begonnen zijn met de voorbereidingen, leek het ons allebei wel verstandig om nog even te gaan kijken of we nog iets moeten gaan bedenken qua aankleding enzo.
We lunchen daar ook gezellig en dan is het al met al nog best een fijn weekend geweest.

Aan het einde van de middag maken ze de rare beslissing om de laatste 2 startwaves van de Dam tot Damloop niet te laten starten. Hier had ik dus ook tussen gezeten. Heel egoΓ―stisch was mijn eerste reactie wel blijdschap dat ik besloten had niet te starten vanwege de scopie en dat ik niet de scopie hiervoor had laten verzetten.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *