Een week zonder energie, heel veel motivatieproblemen en druk op werk.
De maandag startte al veel slechter dan ik had verwacht. Het leek alsof de uitwerking van de scopie een paar dagen later kwam. Ik ben de hele dag suf en niet vooruit te branden.

Dit gaat eigenlijk de hele week zo door, hardlopen komt er ook niet van. Het wil allemaal even niet. In eerste instantie vind ik het niet zo erg om hier aan toe te geven. Tegen het einde van de week moet ik mezelf toch wel echt streng toespreken om ΓΌberhaupt m’n bed nog uit te komen.

Thierry heeft helaas griep gekregen, dus ik probeer mijn uiterste best te doen om mijn weerstand op pijl te houden, in de hoop hier geen last van te krijgen. Helaas is vrijdagavond wel duidelijk dat dit toch wel het geval is.

Zaterdagochtend schijnt de zon en voel ik me gemotiveerd genoeg om even kort een rondje te gaan hardlopen. Ik loop 5km en het is zelf nog warm in de zon. Eenmaal binnen gaat de kraan weer open en begint het weer te regenen.

Misschien heb ik ook wel last van het slechte weer. Ik heb een enorme hekel aan regen. Zeker zoals het de hele week bijna is geweest, er lijkt geen eind aan te komen. Voor mij echt een reden om in bed te blijven of op de bank met een kop thee en een film.

In het weekend maak ik dan ook dankbaar gebruik van Disney+ en kijk ik 6 Star Wars films. #nerd

Op zondag komen onze oude buren nog langs. We gaan uit eten en om 9 uur ben ik zo stuk, dat ik al naar bed ga.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *