Vandaag kwam ik erachter dat ik de augustus favorites helemaal ben vergeten. Het is nu een beetje laat om ze alsnog te maken, dus we slaan ze maar een maandje over.

Boek
Het vlammende kruis – Diana Gabaldon
Momenteel maak ik steeds meer gebruik van Storytel, dan dat ik boeken lees. Dit is deel 5 in de serie van de Reiziger.

Podcast
Geen specifieke aflevering dit keer, maar een nieuwe podcast: De Pacer.
Er zijn al afleveringen gemaakt sinds begin dit jaar. Dus nieuw is deze podcast niet, maar ik had hem nog niet eerder geluisterd. Deze podcast is een echte aanrader, ik heb bijna alle afleveringen op een dag achter elkaar geluisterd.

Serie
Seizoen 3 van 13 Reasons Why. Dit seizoen is in augustus al uitgekomen, maar ik had eerder nog niet gekeken. Het is niet onaardig, maar ik persoonlijk vind ik dat de serie nu wel genoeg is uitgemolken.

Film
Star Wars! Niet een, maar allemaal. Ik was deze maand heel blij met Disney+

Run
De Urban Culture Run door Utrecht. Super leuk om te doen, is weer eens wat anders.

Dag/event
Ongetwijfeld de meeting in Amersfoort. Zulke fijne mensen ontmoet! Lees hier mijn verslag.

Recept
Iets wat we momenteel regelmatig eten zijn pappadums. Bij een bbq hebben we ze ooit eens gegeten en een tijd geleden kwam ik dit recept van de AH tegen. Het recept maken we met enige aanpassingen. Later zal ik het eens uitwerken.

Instagrammer
ultra_cindy deze geweldige ultraloopster finishte in september haar eerste 100miler. Diep respect!

Ginger Runner Live episode
Courtney Dauwalter – 2019 UTMB Champion

Foto
Onderstaande foto, gemaakt op de meeting. Sinds tijden weer eens gefotografeerd.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *