Maandag 30 september
De dag begon wat minder fijn. Ik voelde me zwaar klote en de griep leek echt te hebben toegeslagen. Omdat ik een afspraak had bij de Mdl arts, werkte ik thuis.
Eenmaal onderweg naar het ziekenhuis begon ik me iets beter te voelen. Even de deur uit doet je dan toch wel goed.

In het ziekenhuis niets anders dan goed nieuws kan ik wel zeggen. De komende 6 maanden mag ik verder zonder medicatie! Lees hier meer …

De rest van de dag werk ik verder thuis, maar het gaat allemaal niet van harte. Ik zit als een vaatdoek achter de pc en het enige wat ik eigenlijk wil doen is slapen.

Dinsdag 1 oktober
Super clichΓ©, maar het is gewoon al oktober, de tijd gaat zo hard!

Ik werk een aantal uurtjes thuis, gezien ik maandag door de afspraak in het ziekenhuis wat minder uren heb kunnen werken. Normaal ga ik dan wel wat langer door met werken, maar ik was echt niet fit.
Ook is het behoorlijk druk op werk, ik kon de extra tijd wel goed gebruiken om nog wat dingen af te maken.

Snothoofd ging ook nog even voor een run naar buiten. ’s Morgens voelde ik me me nog steeds niet heel lekker, maar ik moest even naar buiten. Ik twijfelde of hardlopen echt verstandig zou zijn, maar het voelde zo fijn.
Als je met een verkoudheid gaat hardlopen, is het verstandig om zakdoekjes mee te nemen. Ik liet de mijne helaas op tafel liggen. Heel dom!
Na de run en het douchen voelde ik me wel stukken beter.

Woensdag 2 oktober
Drukke werkdag! Ik had stiekem een beetje het plan om na werk een kort rondje te gaan hardlopen weer, maar het leek me beter om dit niet te doen. Ik ben moe na een intensieve werkdag en voel me nog steeds niet fit.
’s Avond ga ik nog wel even bij een vriendin koffie drinken. Op zich was ik ruim op tijd thuis, maar ik blijf nog op om naar het Wk atletiek te kijken en dan is het toch later dan gepland als ik in bed lig.

Donderdag 3 oktober
Misschien was het wenselijk geweest om extra te werken, het is echt druk. Alleen kon ik er even geen energie voor opbrengen.
Aan het eind van de ochtend vertrek ik weer voor een korte run van 5km. De tweede 5km run van deze week onder de 35 minuten. Beide keren voelde ook echt heel goed. Misschien is het een goed idee om deze maand wat meer kortere runs te maken.

Wegdromend bij de Zwitserse uitzichten van vorig jaar …

Vrijdag 4 oktober
Een lange en intensieve werkdag. Samen eten we tapas op de bank en kijk ik nog wat naar het Wk atletiek. Hierna ga ik direct mijn bed in.

Zaterdag 5 oktober
Ik blijf lang in bed liggen, ik ben nog moe en ik lig erg lekker in bed. We brunchen samen lekker uitgebreid en na een hete douche voel ik me een stuk beter. ’s middags ga ik met een vriendin nog even struinen bij Intratuin. Helaas zijn ze nog bezig met het opbouwen van de kerstshow.

Zondag 6 oktober
Tijd voor de Devil’s Trail! Ik heb er enorm veel zin in, maar ben der niet helemaal klaar voor. Het wordt de hele dag snert weer en ik heb een enorme hekel aan regen. Later meer …

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *