Maandag tot vrijdag
Een drukke werkweek, die ik vrij goed doorkom.
Dinsdag en donderdag lig ik wel wat langer in bed, maar het gaat redelijk goed. Op deze dagen ook een fijne run gedaan.
Vrijdagavond gaan we samen tapas eten. Een heerlijk begin van het weekend.

Zaterdag 19 oktober
Intense luie zaterdag. Behalve een paar wasjes draaien en boodschappen doen, hoeft er vandaag helemaal niks.

Zondag 20 oktober
Wat een ontzettend fijne dag vandaag!
’s morgens redelijk uitgeslapen, ik kwam rond half 10 uit bed. Ik voelde me wel behoorlijk vermoeid, maar ik had me compleet ingesteld op naar het bos gaan voor een run. Dus dat heb ik ook gedaan …

Overwinning van de dag: zelf naar het bos gereden met de auto. Sinds een jaar of 2 heb ik behoorlijk rijangst ontwikkeld. Ik heb geen idee hoe dit ontstaan is, misschien komt het uit de algehele onzekerheid uit die tijd, ik weet het niet.
Ondanks dat het druk was op de weg, ben ik heel aangekomen. Ik ben sowieso geen goede chauffeur, autorijden vond ik altijd al spannend.

Het bos is zo mooi aan het worden. De kleurtjes en de gevallen blaadjes …

Het was zo’n fijne run! 11 km in mijn eentje door het bos. Alles door kunnen lopen, nergens gewandeld. Alleen om even een foto te maken heb ik 2x stilgestaan. Een voor mij super mooie tijd op deze afstand, ik heb mijzelf weer verbaasd.

Op een of andere manier lijkt de Devil’s trail een soort keerpunt ofzo te zijn geweest voor me. Omdat dit zo’n grote overwinning was, zo ver buiten mijn comfortzone.
Daarna die stap terug naar de kortere runs doordeweeks. Het lijkt me allemaal goed te hebben gedaan. Ik loop sneller nu op die 5km en deze 11km leek gewoon super makkelijk te gaan. Al met al, een super fijne zondag!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *