Dinsdag 22 oktober

Donderdag 24 oktober
Een vreemde dag. Ik zat om een of andere onverklaarbare reden vol stress en zenuwen. Geen idee waarom, maar voor het eerst in 1.5 jaar heb ik gedacht aan een sigaret. Ik had er echt heel veel behoefte aan ineens.

Ik was moe, maar ik moest lopen van mezelf. De eerste 1.5km kwam ik vooruit als een slak, mijn benen wilde niet. Dat werd echter beter en na 4km voelde het alsof ik voor mijn doen “hard” liep, misschien zelfs wel iets te hard. Op een of andere manier moest ik gewoon door en het resultaat mocht er wel zijn: 7.5km in 49 minuten. Het is in tijden niet meer voor gekomen dat ik een dergelijk tempo over zo’n afstand heb kunnen lopen.
Dit voelde erg goed!

Zaterdag 26 oktober
Omdat we een drukke middag en avond zouden hebben met 2 verjaardagen, besluiten we de ochtend lekker te relaxen. Uitslapen en buiten de deur op ons gemak te ontbijten.
Uiteindelijk zijn we rond middernacht thuis en de klok ging ook nog een uur terug natuurlijk, dus het valt nog wel mee.

Zondag 27 oktober
Even fijn het hoofd leegmaken in het bos. Super lekker gelopen.
Ondanks dat ik nog wel een paar wegwedstrijden op de verlanglijst heb staan, heb ik momenteel het gevoel dat ik er nooit meer een op de weg wil lopen.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *