Maandag 28 oktober
De dag en de week begint echt slecht. Ik heb vreselijk slecht geslapen. ’s nachts had ik het enorm warm en kon hierdoor niet slapen. Na controleren bleek de verwarming niet aan te staan, dus waardoor het kwam is een raadsel.
Na werk ga ik langs de Turkse supermarkt. Ik kom daar heel graag, maar het zit niet in het winkelcentrum waar we normaal boodschappen doen. Een goed voornemen is om hier op maandag na werk voortaan langs te rijden. Verse kruiden halen, Turkse feta en groenten en fruit. De kwaliteit en de prijs hiervan is veel beter dan bij de reguliere supermarkt.

Dinsdag 29 oktober
De zon schijnt heerlijk, het is winters fris buiten. Perfect weer om hard te lopen. Een hoofd als een tomaat door de zon, maar het was fijn. 5km met 5 versnellingen. Na m’n run ga ik nog even buiten in de zon zitten. Zonder wind is het heerlijk in de zon!

Woensdag 30 oktober
Een lange lange werkdag. Voor 7 uur was ik al aan het werk, omdat ik wist dat het een drukke dag zou worden. Dit werd echter nog erger dan verwacht en om half 6 ging ik pas naar huis. Bij Thierry was het een beetje vergelijkbaar verlopen en we besluiten sushi te bestellen.
Daarna ben ik nog even bij een vriendin langs geweest. In plaats van koffie drinken hebben we maar thee geleut, bijgekletst en zitten gapen. Allebei op tijd naar bed.

Donderdag 31 oktober
Shoppen voor een jurk, dat was het doel vandaag. Mijn zusje gaat in december trouwen en daar hoort een mooie jurk bij. Ze gaan eenvoudig trouwen, dus geen echte trouwjurk, maar wel iets bijzonders. En dat is zeker gelukt!

Ik wilde ’s morgens eigenlijk eerst gaan hardlopen, maar ik was iets te laat uit bed. Dus het zou een beetje krap worden en besloot het ’s avonds dan te doen. Achteraf had ik beter wel ’s morgens alsnog kunnen gaan, mijn moeder en zusje waren veel later dan gepland hier. Na een dag shoppen, slenteren en ’s avonds boerenkool met worst, had ik eerlijk gezegd geen zin meer om te gaan. Doordat ik nu de luxe heb om op dinsdag en donderdag overdag te kunnen lopen, is ’s avonds in het donker lopen niet echt iets waar ik naar uitkijk.

Vrijdag 1 november
De dag liep niet zoals gepland. Ik was op tijd op werk, weer voor 7 uur. Helaas ging ik bijna 12 uur later pas weg. Alles liep in de soep vandaag! Zo ook mijn plan om na werk te gaan hardlopen.

Zaterdag 2 november
Op tijd uit bed, met heel veel zin om naar het bos te gaan. Normaal is zondag mijn hardloopdag, maar morgen om 12 uur wil ik me proberen in te schrijven voor de Texel trail.
Het lijkt redelijk weer te zijn, wat me verbaasd, ik dacht dat het hele weekend vies weer zou worden. Na m’n ontbijt kreeg ik hier gelijk in, het komt met bakken naar beneden. Als ik op internet kijk, lijkt het pas na 2 uur droog te gaan worden en ik overweeg om morgenochtend vroeg op te staan dan voor de inschrijving te gaan lopen in het bos. Maar … na regen komt zonneschijn en ik ga toch snel de deur uit.

Het was heerlijk! 11km lang baggeren, zigzaggen en door de plassen stampen. Weer iets buiten mijn comfortzone! Natte voeten heb ik een hekel aan, helemaal met hardlopen. Na een 1km kreeg ik al water in mijn schoenen en een halve km verder heb ik het losgelaten en besloten dat ik er maar aan moet wennen als ik meer wil gaan trailen.

10 november zou ik eigenlijk met Thierry en een vriendin de Trecho team run lopen. Ze viel helaas af door blessure en ik heb er nog over nagedacht een vervanger te regelen, maar Thierry heeft ook niet getraind. Eerlijk heb ik er niet zoveel zin meer in en besloten ons af te melden en de eer aan mezelf te houden

Nu heb ik me soort van ingeschreven voor iets anders. Soort van, omdat het een virtual run is. De Trecho team run zou mijn 11e medaille worden van 2019, nu blijf het nog een beetje een verrassing. Later meer …

Zondag 3 november
Een rustige zondag. ’s Middags schrijven we ons in voor Texel trail op 1 februari 2020.
De tip voor deze trailrun kregen we van een mevrouw die ook de Veluwse trailrun liep en waar we naderhand nog mee zaten te praten. Zij gaf aan dat dit een mooie trailrun is en dat je met inschrijven er direct bij moet zijn. Om 2 minuten voor 12 zat ik dan ook druk op F5 te drukken in 6 verschillende browsers op mijn computer, maar het ging heel makkelijk. Ik kon mij direct inschrijven en Thierry ook. Thierry heeft gekozen voor de 15km en ik voor de 24km.
Het duurt nog even, maar ik heb er nu al enorm veel zin in!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *