Maandag 4 november
Weer zo slecht geslapen, de trend is er wel dat dit vaak van zondag op maandag gebeurd. Helaas kan ik er nog geen vinger op leggen waardoor het komt. In het weekend gaan we niet op bizare tijden naar bed en ik probeer ook niet te lang in bed te blijven liggen. Door de weeks 8 uur slapen en in het weekend 10 uur. Na 4 uur ’s middags drink ik geen koffie of iets dergelijks met cafeΓ―ne.

Mijn werkdag is druk en snel voorbij. Dit is wel fijn en ik ben lekker productief geweest.

Deze maand ga ik aan de slag met mijn gewicht. Proberen die paar kilo’s die er af moeten nu ook echt te verliezen. De laatste maanden ben ik niet meer aangekomen. Ik ben dus toch van mening dat gewichtstoename en de medicatie wel zeker met elkaar te maken hadden.
Ik ben niet van plan een dieet te gaan volgen, maar verstandige keuzes te maken. Als ik mijzelf teveel ga ontnemen, dan werkt het toch niet en dan gaat het fout.

Dinsdag 5 november
Ondanks een slechte nachtrust door een spokende Thierry, gaat het overdag best goed. Na wat huishoudelijk werk ga ik hardlopen.
7.5km met 10 versnelling van 1min. Onderaan de streep sta ik weer verbaasd van mezelf. Mijn looptempo gaat toch echt vooruit. Ik hoop dat dit komt door de combinatie van lange duurloop achtige runs in het bos en op de weg nu wat versnellingen/intervallen in mijn loopjes. Ik ben best tevreden over mijn progressie tot nu toe. Aan komende zondag wil ik mijn rondje in het bos gaan uitbreiden qua kilometers. Ik merk dat ik teveel wil omdat het nu zo goed gaat, maar ik denk dat ik mijn planning deze week netjes heb gehouden en niet te hard van stapel zal lopen.

Zo lekker en zo verslavend !!

Woensdag 6 november
Thier was weer eens aan het spoken vannacht. Het is weer een tijd geleden, maar de laatste week gebeurd het weer zo af en toe. Hierdoor kom ik behoorlijk gebroken uit bed. Op werk kan ik me moeilijk en slecht concentreren, maar toch komt er wel veel werk uit mijn handen. Een van mijn collega’s is ziek, dus ook van haar werk doe ik nog een gedeelte. Op zich geen slechte dag, maar ik ben behoorlijk gesloopt en ik kijk al heel erg uit naar het weekend.

Regelmatig ga ik woensdagavond koffie drinken bij een vriendin. Nu ben ik blij dat ik deze week niets had afgesproken nog. Nu kan ik lekker op de bank kruipen onder een deken en Harry Potter kijken. Maandag keek ik een klein stukje van deel 5 op tv. Het leek me weer eens tijd om ze allemaal te kijken. Team Snape forever!

Donderdag 7 november
Rond half 8 uit bed. Ik zet nu op dinsdag en donderdag mijn wekker om 7 uur en mag dan nog even snoozen, maar zo probeer ik te voorkomen dat ik mijn hele dag verslaap. Daar wordt ik tenslotte ook niet beter van.
Mijn run ging niet zo lekker van start als ik had gehoopt. Ik wilde 5km lopen ongeveer 7min/km. In mijn rechter kuit/enkel had ik een pijntje waar ik nog even kort voor ben gestopt. Uiteindelijk toch door kunnen lopen en de laatste kilometer toch nog even aan kunnen zetten.

Op donderdagmiddag ga ik vaak buiten de deur lunchen. De laatste weken is dit er niet van gekomen, maar nu wil ik dit eigenlijk toch wel weer gaan doen. Het lijkt me goed om op die manier de balans een beetje te kunnen houden. Gezonde keuzes, maar mezelf niet alles ontnemen. Ook vind ik die tijd heel fijn om even echt voor mezelf te hebben.
De keuze gaat nu naar Dagelijks Lekker. Ik had mijn twijfels toen ik binnen kwam, maar het broodje wat ik kies smaakt goed. Helaas geen mogelijkheid tot een lactose vrije optie in de koffie, maar de koffie zelf is ook prima. De prijzen zijn ook heel aantrekkelijk. Ik was 7 euro kwijt voor een broodje, 2 muffins, een koffie en een icetea. Een van de muffins wel meegenomen voor Thierry, anders een beetje teveel van het goede. Het concept van deze lunchroom is eenvoudig, maar goed. Volgende week nog maar eens proberen.

Vrijdag 8 november
Werk, bank, pizza, series en Harry Potter kijken.
Toch besloten me in te schrijven voor het Brooks Run Happy Team. Eerder wilde ik het al doen, maar ik durfde het eigenlijk niet, omdat ik niet zoveel volgers op Instagram heb ed. Nu toch de beslissing genomen om de gok te wagen, je weet het nooit tenslotte!

Zaterdag 9 november
Niet zoals was gepland. Ik werd wakker zonder stem en een dikke keel. Na een douche en ontbijt leek het niet beter te gaan, golven van koude rillingen en misselijk duizelig. Toch even naar buiten voor boodschappen, in de hoop dat frisse lucht wat helpt. Helaas! Besloten dan ook niet meer weg te gaan, we hadden een housewarming party, maar dat wordt dan een andere keer.
Bed, bank, thee en Harry Potter.

Zondag 10 november
Flink balen van dit weekend, wil echt niet ziek worden! Vandaag wilde ik eigenlijk 15km in het bos gaan lopen. Had er zoveel zin in, het weer is ook fantastisch, maar ik besluit om het niet te doen en nog een dag op de bank te blijven.

Wel weer een mooie aanvulling op de kalender van 2020. De 25km van de Sallandtrail in maart.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *