Maandag 11 november
Gelukkig voel ik me een stuk beter dan het afgelopen weekend. Toch besluit ik niet een hele dag te werken en het een beetje rustig aan te doen. Gelukkig kan het ook vandaag/deze week. Mijn planning op werk ik niet zo heel druk deze week.

’s middag voel ik me toch echt een stuk beter dan ik had verwacht. Het buiten zijn van werk naar huis heeft me ook echt goed gedaan, dus ik besluit toch een rondje te gaan hardlopen. Ook een klein beetje om de gemiste kilometers van dit weekend een beetje goed te maken.

Ik ben een klein beetje bang dat mijn inschrijving voor het Brooks Run Happy Team niet helemaal goed is gegaan. Toen ik me inschreef zat ik op mijn telefoon en de website deed het niet helemaal goed op mijn oldtimer. Daarbij kwamen nog errors doordat de wifi weg viel. Tot op heden heb ik nog geen bevestiging of iets degelijks ontvangen van mijn inschrijving.
Ik had bedacht als ik vandaag niets zou hebben gehoord/ontvangen, ik me nog een keer in zou schrijven voor de zekerheid, beter dubbel dan niet. Helaas is de inschrijving nu gesloten. Super dom van mij, dat ik daar niet op heb gelet!

Dinsdag 12 november
Gesplitst door mijn run, werk ik vandaag een paar uurtjes, om de uren van maandag in te halen.
Griepcrisis lijkt te zijn afgewend, ik denk dat het allemaal meevalt.

Ik loop een rustige 5km. Gisteren voelde mijn rechterkuit niet helemaal fijn aan. Dit trok een beetje door naar de zijkant van mijn enkel. Het leek me gewoon stijf, maar toch even in gaten houden. Had mijn pronatiezolen gisteren niet in mijn schoenen zitten. De laatste tijd heb ik ze bijna niet gebruikt. Vandaag toch maar wel gedaan en dit voelde gelijk een stuk beter. Hiermee ben ik de afgelopen 1,5 jaar al een beetje aan het rommelen. De ene keer heb ik ze nodig, de volgende keer niet. Vind dit erg lastig. Volgende maand of begin 2020, wil ik zowiezo een goed paar trailschoenen gaan aanschaffen, dus dan kan ik dit ‘probleem’ gelijk met een professional bespreken.

Op dinsdag ga ik normaal niet buiten te deur lunchen, maar bij Dagelijks Lekker was eigenlijk wel goed bevallen, zeker de prijs. Dus ik pak mijn laptopje en ga daar eten en wat dingen uitwerken voor de site.

Woensdag 13 november
Fijne werkdag, ik krijg veel werk gedaan. Productieve dag en tevreden, wel behoorlijk moe.

’s Avonds naar de runnersnight van Pathe. De film Brittany runs a marathon. Deze film draait eenmalig in de bioscoop. De avond is verder aangekleed door OneFit. Leuk, gezellig en met een goodiebag.
De film is leuk. Voorspelbaar, vol met cliches, maar gewoon leuk om te kijken. Een fijne wegkijkfilm die ik nog 100x kan zien.

Donderdag 14 november
Niet mijn dag! ’s Morgens moest ik mezelf met moeite uit bed slepen. Moe en heel weinig energie.

Toch naar buiten voor een rondje rennen. Eenmaal onderweg had ik nog wel het idee dat goed ging komen. Helaas begon ik aan mijn versnellingen en toen bleek het tegendeel. De bedoeling was 2.5km inlopen, 10 versnellingen van 1min, uitlopen tot 7.5km
In de versnellingen ging ik helemaal stuk. Ademhaling over de zeik, zo erg dat ik even moest stoppen. Toch doorgegaan en afgemaakt, maar na 6km heb ik het uitlopen verder opgegeven. Ik ben naar huis gewandeld. Helaas, maar het kan niet altijd goed gaan.

Zaterdag 16 november
Vroeg de wekker en op weg naar Dorst (in de buurt van Breda). Vond het wel weer even spannend zo’n stuk alleen autorijden. Het ging goed en ik was ruim op tijd op plaats van bestemming.
Een hele leuke, nuttige en leerzame dag op het Next Level Running Event georganiseerd door Activations. Duidelijke en toepasbare info betreft loophouding en techniek. Een coach die duidelijk, open en eerlijk is. Een hele leuke en gevarieerde groep mensen maakte dit compleet.

’s Avonds gaan we samen tapas eten. Deze week hebben we elkaar niet zo heel veel gezien en volgende week wordt het nog erger. Fijn om zo samen even tot rust te komen en te genieten van lekker eten en drankje.
Om 9 uur was ik compleet gesloopt, wat ik niet helemaal had verwacht, maar ook aan heb toegegeven. Lekker warm in bed!

Zondag 17 november
Top zondag! Ik kan niet anders zeggen!

Rond 9 uur uit bed, vond dat ik wel lang genoeg in bed had gelegen. Ook al kon ik nog wel langer slapen.
Ontbijten en richting het bos. De eerste 2 kilometer hebben we samen gelopen. Daarna zijn wel allebei onze eigen weg gegaan. Ik wilde sowieso het rondje van 11km lopen en het liefst 15km, Thierry had geen plan. Uiteindelijk heeft hij 10km gelopen.

Heerlijk 15km gelopen! De laatste 2km was wel even flink doorbijten, maar verder super fijn gelopen. Op het tempo kan ik ook niet anders dan tevreden zijn. In mei liep ik 1:50 op de 15km, maar dit was op de weg. Duidelijk dus toch wel vooruitgang.
Het was ook heerlijk weer om te lopen. Koud, maar wel zon en bijna geen wind. Ik heb echt genoten, hopelijk komen er nog meer van deze dagen!

’s avond nog een potje Catan

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *