Maandag 18 november
Moe!! Niet zo heel vreemd na die 15km van gisteren, het voelt als weer een nieuwe overwinning.

Op kantoor is de klimaatbeheersing niet echt best, zeg maar ronduit slecht. Met als gevolg dat je in de loop van de middag allemaal begint in te kakken, ondanks dat je met de ramen open zit. Vandaag is het weer zo’n dag dat het redelijk extreem is. Rond 2 uur heb ik grote moeite met openhouden van mijn ogen.

Dinsdag 19 november
Iets langer in bed gelegen en een thuiswerk dag. Ik probeer zoveel mogelijk gedaan te krijgen, zodat ik woensdag zoveel mogelijk vrij kan nemen ipv vandaag.

M’n beenspieren hebben nog wel een beetje moeite met de inspanning van zondag. Vandaag ga ik niet hardlopen. Een dagje extra rust leek me op zich niet verkeerd en vanavond staat er een concert op de planning. Genoeg uren staan nog in het verschiet.

Met een collega ga ik naar Volbeat. Hij gaat niet zo vaak naar concerten, dus we hebben Golden Circle staanplaatsen genomen. Dit is het meer dan waard. We hebben echt een perfecte plek en goed zicht op het hele concert. De show was top!

Woensdag 20 november
Tot half 9 in bed kunnen liggen op een woensdag is wel erg luxe! Niet zo heel veel slaap gehad, ik lag er uiteindelijk om 1 uur in. Direct slapen wilde niet echt lukken.

Na m’n ontbijt doe ik nog even wat voor werk en dan ga ik een rustig rondje hardlopen. Minimaal 5km was de planning tot maximaal 7.5km, tempo onbelangrijk. Dat is goed gelukt. Bij 4km had ik kramp in mijn tenen, nog nooit gehad, maar dat is misschien van het staan op verkeerde schoenen gisteravond. Toch doorgelopen en het verdween na een tijdje weer.
De rest van de week moet ik nog maar even kijken wanneer ik een kort loopje kan plannen. Deze week is erg druk helaas. Misschien vrijdagochtend voor werk een rondje.

Vrijdag 22 november
Moe uit bed, gisteravond kwamen we laat terug van mijn ouders. Thierry had vandaag vrij en kon uitslapen. Hierdoor had ik toch maar geen wekker gezet om voor werk te gaan hardlopen en blijf ik wat langer slapen. De drukte van deze week is nog niet voorbij.

Na werk houden we een borrel met alle collega’s en gaan we daarna uit eten. Ontzettend gezellig, maar wel ook heel vermoeiend en weer redelijk laat thuis.

Zaterdag 23 november
Serieus aan de slag voor onze huwelijksreis vandaag. We willen met een camper gaan rondreizen door Schotland en we zullen niet te lang moeten wachten met boeken.
We vinden een aantal sites waar ze campers verhuren en vragen een offerte aan.

’s Avonds ga ik met mijn beste vriendin een ceremoniemeester uit eten. We bespreken dingen voor de bruiloft, genieten van goed eten en wijntjes. Na het eten gaan we nog even door en uiteindelijk ben ik om 2 uur thuis.

Zondag 24 november
Compleet afgeserveerd! Niet heel vreemd en ik geef me er compleet aan over. Ik had graag naar het bos willen gaan. Het weer is prachtig en de zon schijnt heerlijk, maar ik kan echt niet meer.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *