Teleurgesteld en verdrietig, zo voelen veel mensen zich na gistermiddag.

Helaas zijn alle evenementen de komende tijd afgelast. In mijn ogen een goede beslissing, maar ontzettend jammer en vervelend voor vele.

Veel loopevenementen en concerten zullen dan ook niet doorgaan. Teleurstelling voor veel lopers die bijvoorbeeld dit voorjaar hun 1e marathon zouden lopen. Zoveel kilometers en trainingsuren gemaakt.

Helaas betekent voor mij ook dat de Sallandtrail niet doorgaat. Hopen op een mogelijk vervangende datum. Vervelend voor alle deelnemers, verschrikkelijk voor de organisatie.

Ondanks dat ik er niet optimaal voor had getraind, keek ik er wel erg naar uit. De Texeltrail van 24km smaakte in ieder geval wel naar meer.
Een klein stemmetje in mijn hoofd zegt dat het ook wat minder erg is dat het niet doorgaat zaterdag. Deze week kan ik mezelf niet bestempelen als fit, dus misschien is het voor mijn lijf niet zo heel erg om geen 25km te lopen.

Helaas ook geen concert van Floor Jansen eind deze maand. Ik had enorm uitgekeken naar haar duet met Henk Poort.

Ondertussen is het chaos in Nederland, supermarkten worden nog net niet letterlijk geplunderd. Vanmorgen heb ik het zelf gezien hier bij de Jumbo. Het was echt niet te geloven!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *