April bracht veel zonneschijn. Hier heb ik zeker in het begin van de maand optimaal van genoten. We zijn nog steeds gebonden aan de intelligente lockdown, maar het leven gaat toch door.

Liefde/relatie
Onze relatie is sterker dan ooit. Helaas hebben we de moeilijke beslissing genomen om onze bruiloft een jaar uit te stellen. Er zijn momenteel teveel restricties en risico’s.
We wilden dit jaar heel graag trouwen en had besloten het volgens de richtlijnen klein te houden. De gemeente Utrecht hanteert echter strengere regels. Er mogen maar 3 mensen bij het huwelijk zijn: 2 getuigen en de ambtenaar. Deze maatregelen gelden nu tot 20 mei, maar wat daarna? Dit was wel de doorslag om deze beslissing te nemen.
De teleurstelling en het verdriet maakte wel snel plaats voor opluchting. Er viel een behoorlijke last weg. Noodplan B, C en D tot Z hoeven niet uit de kast te worden getrokken.

Crohn/gezondheid
Helaas wil mijn calprotectine nog steeds niet ver genoeg dalen. Hij is 10 punten gezakt ten opzichte van februari, maar hij is nog steeds te hoog.
In de 2e helft van de maand had ik veel last van vermoeidheid. Hier heb ik naar mijn zin teveel aan toegegeven ook.

Hardlopen
Deze maand maakte wat minder kilometers dan ik had gehoopt na een goede maand in maart. In april kwam ik uit op 89km. Het is jammer, maar het is ook oke in deze tijd. Van de loopjes die ik heb gedaan heb ik in ieder geval van genoten en dat is nu vooral heel belangrijk.

Blog
Het voelt alsof ik op de goede weg ben. Ik begin wat meer content en vulling te krijgen naar mijn zin.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *