Deze maand hebben wij even heel erg genoten van het leven. Zover dat mogelijk is binnen alle corona maatregelen. Omdat we ons niet meer hoeven voorbereiden op een bruiloft in augustus, hebben we alles even helemaal laten gaan. Even een maand niet sparen, maar genieten van wat meer luxe. Dit kwam neer op veel lekker eten, thuisbezorgd, favoriete bier en wijntjes. Ook een nieuwe telefoon en toch een Aeropex.

Voor het eerst sinds mijn verjaardag zagen we mijn ouders weer en spraken we af met een vriendin/onze ceremoniemeester.
Alles nog steeds met gepaste afstand, het is allemaal zo raar, maar we moeten allemaal ons steentje bijdragen.

4 & 5 mei werden dit jaar niet gevierd zoals het zou moeten.
Ook al waren de herdenkingen echt prachtig gedaan onder de omstandigheden, toch voelt het niet zoals het hoort.

Helaas heb ik deze maand gemerkt dat ik toch steeds wat meer buikpijn krijg. Waarbij ik me een beetje zorgen maak of ik toch niet in een opvlamming terecht ga komen. De vermoeidheid blijft aanhouden en regelmatig heb ik een dag dat dicht bij een wc blijven nodig blijkt.

19 mei Wereld IBD Dag
Dit jaar heb ik alles wat actiever gevolgd ed. op instagram. Het was een hele inspirerende dag!

130 kilometer!!
Ondanks de buikproblemen heb ik een topmaand met hardlopen. In het begin van de maand pas ik me aan om de problemen heen. Ik loop vaker per week en kortere stukken, om dicht bij huis te kunnen blijven. Pas in de 3e week kom ik weer boven de 10km uit. Dit is dan meer dan een maand geleden, dat dit is gelukt. De laatste week van mei mijn beste week ooit, ik kom uit op 40km!!
De afstanden boven de 10km zijn behoorlijk zwaar en het lijkt alsof ik dit een beetje ontwend ben. Het is weer tijd om langere afstanden te gaan lopen!

Het was een maand met veel zon en veel fijne dingen. We kochten een schaduwdoek voor in de voortuin en Thierry maakte een oude laptop voor mij werkklaar. Hierdoor heb ik deze maand heel wat uren buiten kunnen werken. Dit was ook echt heerlijk!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *