Wereld IBD Dag was erg inspirerend dit jaar. Dit jaar heb ik alles wat actiever gevolgd, voornamelijk op Instagram.

Heel veel geweldige nieuwe mensen gevonden om te volgen en volgers erbij gekregen op Instagram. Hierbij heb ik wel gemerkt dat de community in de UK veel groter en actiever is dan wij hier in Nederland kennen.

Zelf plaatst ik 2 posts op instagram en was verder de hele dag vooral druk bezig het lezen met alle verhalen die iedereen deelde over de hele wereld.

Prachtige en daarbij vaak heftige verhalen heb ik voorbij zien komen. Als ik die verhalen van anderen lees, besef ik altijd meer dan eens hoe veel geluk ik eigenlijk heb. Dat het allemaal zoveel erger kan, dat ik absoluut niet mag klagen!

Er is ook een heel leuk nieuw project gelanceerd: de Pretty Shitty podcast.
De podcast is gemaakt door Mila, als onderdeel van haar afstudeeropdracht. Ik heb Mila in februari ontmoet tijdens een meeting. Toen was ze al druk bezig met dit project. Ontzettend gaaf dat het nu allemaal is gelukt en dat de eerste aflevering nu online staat. In de eerste aflevering verteld zij haar eigen verhaal.
De Pretty Shitty Podcast is te beluisteren via alle bekende podcast kanalen.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *