Het was misschien niet de beste maand die ik kon hebben, maar ik heb er wel van genoten. We hebben vaak tapas gegeten en genoten van lekkere biertjes en wijntjes.

Ondanks het slechte weer, zijn we er nog even tussenuit geweest. Helaas niet naar Rock am Ring dit jaar, maar we hebben een paar fijne dagen gehad op Texel samen.
Fijne kilometers hardgelopen en verder spelletjes gespeeld, goed gegeten en drankjes gedaan. Lees hier meer …

Veel last van vermoeidheid gehad deze maand. De eerste week kon ik het nog gooien op het feit dat ik de laatste week van mei veel kilometers had gemaakt en dat mei op zich een topmaand was qua kilometers. Maar dit lijkt niet de oorzaak te zijn en vermoedelijk is het de Crohn die weer actief is. De klachten houden aan en worden erger.
In juli zal er dan ook een scopie worden gepland. Dan gaan we zien wat er precies aan de hand is.

De kilometerstand deze maand valt iets tegen 92.25km. Het streven om iedere maand de 100km aan te tikken is helaas niet gelukt. Ook al zat ik er niet ver vandaan, vind ik het wel jammer.
De laatste week van juni was ook erg slecht. Op werk was het heel druk en lag de werkdruk hierdoor erg hoog. Het was ook erg warm, waardoor ik nog slechter kon slapen dan ik normaal al doe en de mindset was even heel erg slecht door dit alles. Maar, uit iedere dip knok ik me weer uit. Het is soms vallen en opstaan.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *