Rennen met Gregory Sedoc – Gregory Sedoc

Rennen is de basis van alle sporten. Rennen en bewegen is nodig om je spieren, gewrichten en het complete motorische systeem sterk te maken. Met de tips van Gregory loop je iedereen eruit!

In mei deed ik mee met een winactie van Hardlopen.nl in samenwerking met Karakter Uitgevers en won ik dit boek geschreven door Gregory Sedoc.

Ik deed mee aan deze winactie omdat ik Gregory Sedoc een ontzettend leuk persoon vind. Met plezier kijk naar de uitzendingen van de Nos, waar hij als analist zit voor de atletiekwedstrijden.

Wat ik vooraf (helaas) niet wist, misschien mijn eigen fout en niet goed ingelezen op de actie, is dat dit boek geschreven is voor kinderen.
Hierdoor was ik enigszins verbaasd, toen ik het boek ontving, door de schrijfstijl en opbouw van het boek.

Bovenstaande achterwege gelaten is het nog steeds de moeite waard om een keer te lezen. Het bevat begrijpelijke en interessante informatie voor beginners, geschreven uit eigen ervaring van Sedoc.
Sedoc heeft jarenlang als hordeloper aan de top gestaan en deed 3x mee aan de olympische spelen. Nu is hij werkzaam bij de politie en naast oa. tv-analist ook bestuurslid van de Invictus Games.

Het boek bestaat uit 4 delen: algemeen, trainingen, wedstrijden en het leven van een beroepsatleet. Alle vragen over hardlopen die hij vaak krijgt, worden beantwoord in dit boek.

Het boek is mooi en creatief vormgegeven. Ieder deel van het boek heeft zijn eigen kleur en hierdoor thema. Het is in duidelijke taal geschreven en bevat mooie en relevante foto’s.

Het boek zal waarschijnlijk niet in de kast blijven staan en nog een keer worden gelezen, maar doorgeven aan iemand in de betreffende leedtijdscategorie.
Verder hoop ik dat Gregory Sedoc in de toekomst een autobiografie schrijft. Hij heeft een ontzettend interessante sport en defensie carrière.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *