We gaan nog even terug naar de laatste paar dagen van juli. De dagen na mijn eerste infuus waren erg fijn. Ik voelde mij al merkbaar beter na het starten van de medicatie. De laatste dagen van juli zaten vol met fijne momenten, gezelligheid, lekker eten en wijntjes.

Alles rustig aan blijft wel een geven, want wat is het warm!
Onze woning is een stadswoning en de slaapkamer is op 2 hoog, met een plat dak. De temperatuur komt daar dus al heel snel boven de 30 graden helaas.
Om toch een beetje verkoeling te krijgen kocht ik een zwembadje en zaten we als 2 studenten in onze voortuin in het water.

Deze maand kreeg ik mijn 2e infuus Inflectra. Ook bij de 2e gift ging alles goed. Voordeel van op die dag naar het ziekenhuis moeten: airco!
De dag erna was ik weer niets waard, net als bij de eerste keer. Een bekende bijwerking en als het daar bij blijft, ben ik heel tevreden.

Deze maand had ik de eerste ervaring waar ik met de hele corona situatie niet op mijn gemak was. Een verjaardag met werkelijk veel te veel mensen, ook al was het buiten. Zeker na de persconferentie later deze maand, staat het schaamrood me op de kaken als ik er nog aan denk dat ik daar ben geweest. We zijn vrij snel weer weg gegaan, maar als ik dit van tevoren had geweten, waren wij helemaal niet gegaan.

En toen kwam het weekend van onze bruiloft, of wat onze bruiloft had moeten zijn.

Eigenlijk hadden we daarom het idee om een lang weekend samen weg te gaan. Uiteindelijk is dit er niet van gekomen. Het leek ons niet verstandig en alles is in deze periode nu zo vreselijk duur. Het lijkt wel of er bovenop de normale vakantietoeslag, nu ook coronatoeslag is gekomen. Wat een prijzen!
We zijn daarom dicht bij huis gebleven, de lokale horecaondernemingen gesteund en dag heerlijk naar de sauna geweest. Daar was alles echt tip top geregeld!

Augustus telde 72.25 kilometers. Niet zoveel als ik zou willen, maar het gaat met mijn enkel rustig aan de goede kant op. Ik liep al weer een kort rondje trail, dus ik zal niet klagen verder.

Ik trakteerde mijzelf op nieuwe hardloopschoenen. Het was eigenlijk best nodig. De afgelopen maanden ben ik meer aan het trailrunnen geweest en heb ik niet in de gaten gehad dat mijn normale loopschoenen al een behoorlijk slijtpatroon hadden gekregen. Nu ik met mijn geknakte enkel wat voorzichtiger ben gaan lopen en wat meer kilometers op het asfalt zal gaan maken, mocht het wel.
Normaal koop ik mijn loopschoenen altijd bij een speciaalzaak met een analyse, maar nu met de corona problemen had ik hier niet zo’n behoefte aan dit keer. Ik heb gewoon gekozen voor de opvolger van mijn huidige schoen en deze op internet gekocht. Ook deze bevalt weer prima.

In september hoop ik het aantal kilometers weer op te kunnen schroeven, want ik zou dit jaar toch wel heel graag 1000km willen lopen.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *