Alle hastags hooghouden in een wereld vol verwachtingen.

Laura volgde ik al een hele tijd op instagram en eerder keek ik ook altijd haar vlogs. Op dit moment kijk ik helemaal geen vlogs meer, ook niet van anderen. Er gaat behoorlijk veel tijd inzitten om deze allemaal te kijken. Tijd waarvan ik zelf vind dat ik die beter in andere dingen kan steken, zoals een boek lezen.

Toen de pre-order van dit boek beschikbaar kwam, heb ik deze dan ook direct besteld.

Laura begon ooit als RunningLau gericht op sport, voornamelijk hardlopen. Op dit moment is ze meer allround met haar content en richt ze zich vooral op lifestyle.

In haar boek neemt ze je mee in haar leven als millennial. Ze schrijft hierin over allerlei aspecten die in haar leven voorbij zijn gekomen. Haar jeugd, haar baan, relatie, reizen enz.

Haar boek is geschreven in de stijl waarin ze ook blogt en vlogt. Vlot, interessant, hier en daar een referentie naar een onderzoek. Ze heeft naar mijn mening ook echt geschreven zoals ze zelf is en doet zich niet anders voor in het boek. In hoeverre je dit uiteraard kunt beoordelen als iemand alleen digitaal “kent”.

Als je Laura niet volgt op social media weet ik niet of het boek is wat je snel zal lezen. Haar volgers zullen in het boek veel dingen herkennen, omdat ze dit al eerder hebben gezien/gehoord of gelezen.

Na het lezen van het boek, weet ik niet zo goed wat ik er van moet vinden. Wat is de clou van het boek, wat heb ik er zelf aan of wat kan ik er mee? Vrij weinig …

Het is goed geschreven, zit ook goed in elkaar qua opbouw. Het is zeker geen niemendalletje, maar toch ben ik er niet zo enthousiast over als toen ik het bestelde.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *