Eigenlijk hadden we deze week in Feldberg, Duitsland moeten verblijven, maar we weten allemaal waarom het niet mogelijk was helaas.
Uiteraard was dit al heel lang duidelijk en is er maanden geleden al besloten om de vakantie door te schuiven naar volgend jaar. Maar toch, het is jammer …

Na wat twijfelen toch besloten om het weekje verlof op te nemen. Het is wel lekker om even vrij te zijn. Veel collega’s zijn altijd rond kerst/oud en nieuw vrij, de eerste week van februari is dan voor mij heel fijn. Iedereen heeft dan al vakantie gehad en ik mag dan nog.

Het eerste weekend ben ik naast wat huishoudelijke klusjes, lekker lui geweest. Heerlijk warm op de bank met een deken en haakwerk, Netflix of een boek.

Maandag begon ik met een uitgestelde duurloop van 24km, omdat ik zondag geen zin had. Het weer was een stuk minder mooi dan zondag, maar ja, eigen schuld! De rest van de dag bracht ik lekker door op bank.

Dinsdag en woensdag deden we wat klussen in huis. De kitrand rond het aanrecht in de keuken was aan vervanging toe en er moest nog een muurtje worden geschilderd. Her en der waren ook wat stootdopjes voor de deuren aan vervanging toe, dat soort kleine klusjes allemaal afgevinkt.

Donderdag ging ik een rondje zoveel mogelijk onverhard lopen. De hoeveelheid blubber was nog erger dan de week ervoor. Na 18km kwam ik thuis met blubber tot aan mijn knieΓ«n, maar het was het helemaal waard!

Om toch een beetje het vakantiegevoel nog te hebben, gingen we deze week 4x thuis uit eten en 1x tapas hapjes. In een hele week maar 2x koken, dat was wel erg luxe!

Netflix heb ik deze week goed gebruikt van gemaakt. De aanraders om te kijken: Dead to me, Firefly Lane, Fate: The Winx Saga en Tiny Pretty Things. Ik ben dus flink aan het bingewatchen geweest. Eerder had ik Bridgerton al gekeken, ook echt een aanrader, ik hoop dat er snel een nieuw seizoen komt.

En toen … toen werd het echt winter:

Op zondag ging ik daarom vroeg uit bed, om zoveel mogelijk in de verse sneeuw te kunnen lopen. Ondanks dat het enorm koud was door straffe wind was het enorm genieten. Een perfect einde van de vakantie.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *