9 maart 2021

De dag begon op tijd vandaag. Vroeger dan normaal voor mij op dinsdag.

Vannacht heb ik beter geslapen, maar ik voel de slechte nacht van gisteren zeker nog. Eenmaal uit bed ga ik direct aan het werk en kom ik er achter dat de problemen nog steeds niet zijn opgelost. Een tegenvaller, dit had ik niet verwacht. Schandalig hoe lang dit nu duurt.

Ik besluit mijn tijd niet te gaan vullen met kleine rotklusjes. Dus ik maak mijn ontbijt en maak nog af waar ik mee bezig. Om 9 uur stop ik met werken om te gaan hardlopen. Met de mededeling ik hoor wel als de problemen zijn opgelost. Spoiler

Vandaag wil ik mijn favoriete rondje van 15 kilometer lopen in de buurt. Dit loopt veel over onverharde paden. Het is fris met kans op regen, dus ik neem mijn jasje mee in rugzak.
Mijn hardlooprugzak gaat eigenlijk altijd mee als ik rond de 10 kilometer of meer loop. Ik noem het altijd maar mijn handtas. Als Crohnie zijn er toch altijd een paar dingen die ik graag bij me heb. Zoals bijvoorbeeld wc papier en een schone onderbroek. Helaas is het soms nodig.

Het is fris, maar heerlijk buiten. Na een kilometer of 5 krijg ik inderdaad een bui op mijn dak, dus ik ben blij dat ik mijn jas heb meegenomen. Gelukkig heb ik hem niet lang nodig en kan hij snel weer uit. Mijn favoriete stukje op deze route zit rond 9 kilometer, een mooi stukje langs het water.

Hierna is het door naar huis. 15 kilometer op de teller en het voelt goed. Hardlopen kost energie, maar geeft ook energie. Een mentale oppepper, mijn therapie.

Na een lekker omeletje met een berg veggies, spring ik onder de douche. Nu al mijn huishoudelijke klussen gister al gedaan zijn heb ik de middag echt vrij. Deze gebruik ik om nog wat te rommelen in huis. Daarna plof ik lekker op de bank om mijn favoriete series te gaan kijken. Op dit moment ben ik begonnen met Outlander opnieuw te kijken. Een geweldige serie gebaseerd op geweldige boekenserie.

’s Avond maak ik een van mijn favoriete pasta recepten op dit moment. Ik ben gek op pasta en dit is echt een lekker recept. De saus pimp ik meestal nog een beetje met kruiden. Als je hem een keer gaat proberen, eetse!

Dinsdagavond spendeer ik altijd op de bank. Relaxen na een dag huishouden en sporten. Dit ga ik dan nu ook weer verder doen, fijne avond allemaal!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *