10 maart 2021

Vandaag zal ik vrij kort zijn. Het was een enorm frustrerende werkdag. De problemen waren nog steeds niet opgelost en daar bovenop kwam ook nog, dat ik de eerste 2 uur niet kon werken omdat ik niet in kon loggen.

Aan het einde van mijn werkdag was ik mentaal compleet afgedraaid en had ik nergens zin meer in. Daarom deed ik direct een korte pilates workout die focust op strech and lengthen. Even alles weer lekker los gemaakt en ontspannen.

Vanavond heb ik mijn haakwerk er weer eens bij gepakt. Ik haak graag, maar er zijn van die periodes dat ik het totaal vergeet. Eind vorig jaar was ik begonnen om zelf een ontwerp te maken voor een kussenhoes met de Domtoren erop. Dit lukte niet zoals ik het wilde en toen heb ik alles weer uitgehaald. Nu nog maar eens een poging wagen!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *