Februari is al weer voorbij. Het was een bijzondere maand met sneeuw en ijs, maar ook heerlijke zomerse temperaturen. Ik heb er van genoten!

De maand begon gelijk heel goed met een weekje vakantie. Niet de vakantie die we hadden gepland, maar goed, Voorlopig kan het even niet anders. Lees hier meer …
Die week sloten we goed af met een mooi winter wonderland. Het was zo mooi om weer een keer zoveel sneeuw te hebben in Nederland. Iets kleins wat veel mensen in deze lastige tijden toch even een beetje geluk kon brengen.

Winter wonderland

Na maanden hard trainen is het dan eindelijk zover. Op mijn verjaardag liep ik mijn langste afstand ooit: 36km. Ik ben heel trots op het feit dat het me gelukt is en dat mijn lijf het heeft volgehouden. Lees hier meer …

Birthday-project 36km

Na de sneeuw werd de winter nog mooier: schaatsen! 2 dagen hebben we voor de deur kunnen schaatsen.
Het was ondertussen al weer meer dan 8 jaar geleden en het was erg onwennig in het begin, maar uiteindelijk ging het nog beter dan ik had verwacht. Het was gelijk een goede oefening tegen de spierpijn van de 36km.

18 februari 2021
Ons jubileum, 10 jaar samen.

Dit hadden we graag willen vieren met een luxe weekendje weg met sauna, uitgebreid eten enz, maar helaas …
We hebben daarom besloten ook geen cadeautjes enzo te doen en dit te bewaren totdat we dit weekendje weg alsnog kunnen vieren. Wel gingen we lekker thuis uit eten en bestelde bij ons favoriete tapas restaurant en proostte met lekkere fles wijn.

10 jaar samen

En toen werd het ineens bijna zomer. Van -10 naar 20 graden, een ongelooflijk verschil, maar ook ontzettend fijn. Korte broek en korte mouwen weer. Buiten lunchen en zelfs al een paar uurtjes buiten gewerkt. Het kan bijna niet beter.
Het winterse weer was erg leuk, maar dit weer mag van mij blijven tot oktober. Iedere dag 20 graden met een klein briesje en ’s nachts regen, want dat moet tenslotte ook. Waar kan ik tekenen?

Samen trailen …

Ik begon deze maand voor het eerst in eeuwen weer eens aan een workout programma. Met de app FitOn kan je zelf een schema maken naar de wensen die je hebt en je favoriete workouts. Ook al maak ik er nu nog maar kort gebruik van, deze app bevalt heel goed. De workouts worden gegeven door echte trainers, dus geen robotstemmen met daarbij een gifje van de oefeningen. Het is zelfs mogelijk om te streamen op de tv, dit vind ik zelf wel echt een heel groot voordeel. Toch een soort van live meedoen in je eigen huiskamer. We gaan eind maart de balans maar eens opmaken of ik het nog volhoud allemaal.

Deze maand liep ik verder niet zoveel kilometers, ik kwam uit op een totaal van van 125.6km. De week na mijn Birthday-project heb ik rustig aan gedaan en de laatste week was ik op richting mijn infuus. Zeker een halve week heb ik op mijn tandvlees gelopen, ik had geen energie meer.
Dit ging de dag na het infuus direct een stuk beter en toen ben ik mezelf ook voorbij gegaan. Teveel gedaan, te weinig rust gepakt en dat voelde ik goed. Direct afgestraft ben ik de dag erna verplicht op de bank en in bed gebleven.

Al met al was februari een mooie maand, met vele fijne momenten! โ™ฅ

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *