Week #10

Maandag 4 maart
Sinds lange tijd weer eens movie night. Het afgelopen jaar heb ik weinig gebruik gemaakt van mijn Pathe unlimited. Vanaf deze maand moet ik dat echt goed gaan maken, anders moet ik hem van mezelf opzeggen aan het einde van het jaar.
We gingen naar Free Solo. Na het winnen van een Oscar voor beste documentaire draaide deze film eenmalig weer in de bioscoop. Het was echt zeer de moeite waard. Van te voren was ik al gewaarschuwd en aan de trailer was het ook al te zien, maar ik heb echt met zweethanden in de bioscoop gezeten.
Wat ongelooflijk spannend, eng en gekkenwerk! Een absolute aanrader om te kijken.

Dinsdag 5 maart
Een beetje geïnspireerd door de film van gisteravond en benieuwd naar zijn verhaal verder, bestel ik vanmiddag het boek van Alex Honnold – Alone on the Wall.

Het wil vandaag allemaal niet zo lukken, ik ben ontzettend moe weer. Ik ga iets eerder naar huis en ga even op bed liggen. Er stond voor vandaag 5km op de planning en ik twijfel of ik wel of niet zal gaan. Het lopen ging uiteindelijk best wel lekker, maar na het eten slaat de vermoeidheid weer toe en ga ik op tijd naar bed.

Woensdag 6 maart – vrijdag 8 maart
Het is niet mijn week. Vermoeidheid op en top en ik kan mezelf ook echt niet meer motiveren of activeren om iets te doen. Ik baal enorm, maar het is niet anders.
Ik worstel nu al een paar maanden met het feit dat ik nog teveel werk. Met Thierry heb ik het er een aantal keer over gehad om toch een dag minder te gaan werken, om terug te gaan naar 28 uur. Zeker deze week krijg ik toch het gevoel dat dit een verstandige keuze zal zijn. Hoeft niet voorgoed, maar in ieder geval tijdelijk. Zou me denk ik een hoop rust geven.

Zaterdag 9 maart en zondag 10 maart
Dit weekend doe ik zo min mogelijk. Dit wordt nog eens gevoed door het enorm schijtweer buiten. Ik lig veel in in bed en anders op de bank, met Netflix en mijn haakwerk.
Ik haak graag, maar heb er al eeuwen de tijd niet meer voor genomen. Dit weekend rond ik 2 haakprojecten eindelijk af en de 3e pak ik weer op.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *