Week #11

Maandag 11 maart
Vreselijk slecht geslapen vannacht, maar uiteindelijk kom ik de dag nog wel redelijk door.
Op de planning stond vandaag om te gaan hardlopen, afstand onbelangrijk, maar ik besloot over te werken. Morgen weer een nieuwe poging.

Dinsdag 12 maart
De hardloopplanning die ik voor deze week had gemaakt is op dag 2 van deze week al volledig anders, maar ik ben de deur uit geweest, dat is het belangrijkste. Ik ben blij dat ik ben gegaan, het was niet makkelijk, mijn kuiten voelde enorm stijf aan. Gelukkig kon ik tussen de buien door mijn 5km lopen.
Ik ben het aan het proberen tijdens mijn ‘standaard’ trainingsloopjes mijn snelheid te leggen op 7 min/km. Niet heel snel, maar toch wat sneller dan ik gewend was.

Donderdag 14 maart
Relax!! Een heerlijke dagje sauna vandaag met Thierry.

Vrijdag 15 maart
Hele drukke werkdag vandaag. Deze sloot ik wel goed af met eten en drankjes met 2 collega’s. Heerlijk en gezellig, maar compleet gesloopt.

Zaterdag 16 maart
Vandaag was weer eens zo’n dag. Compleet gesloopt en nergens tot toe in staat. Ik kwam pas om half 1 uit bed en verder ben ik niet van de bank afgekomen.

Zondag 17 maart
Na een hele dag niks doen gister, nu toch weer in het land van de levenden.
Ik had zelfs de energie om te gaan hardlopen en dat ging nog beter dan verwacht. Het werd 5km op een tempo wat ik niet had verwacht. Voor mijn gevoel had ik nog verder door gekund, maar na gisteren leek me dit niet zo verstandig. Ook stond vandaag mijn eerste shot Hyrimoz op de planning. Ik wilde niet het risico nemen door veder te lopen en m’n weerstand nog verder te benadelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *