Week #12

Maandag 18 maart
Het was een vreemde dag voor Utrecht, met een bizarre gebeurtenis. Op kantoor in de binnenstad hebben we er niet echt ‘last’ van gehad, maar toch is het erg dichtbij.
Vannacht had ik erg slecht geslapen en na werk was ik niet fit meer. Ik heb getwijfeld om te gaan lopen, zelfs even besloten om niet te gaan, maar uiteindelijk toch …
5km op 7 min/km op de planning en daar heb ik mij netjes aan gehouden. Voor mijn run besloot ik weer eens schoenen te wisselen en op mijn Asics te lopen voor de afwisseling. Mijn benen vonden dit niet zo leuk, maar het is gelukt. Deze maand wil ik proberen een beetje te wisselen met de schoenen, misschien dat dit nog voordelen geeft.
Na het rennen snel boodschappen voor het avondeten en de Jumbo heeft dit fijne product van Alpro nu ook in de winkel!

Dinsdag 19 maart
Als ik terug kijk op gisteren, de dag na mijn eerste injectie Hyrimoz, lijkt het allemaal goed te gaan. Ik had gistermorgen wel hoofdpijn, maar dat kan meerdere redenen hebben. De injectie zelf vond ik niet heel prettig. De manier van prikken is ook erg cheap tegenover Humira. De hoeveelheid vloeistof is helaas meer en het ‘bijt’ ook meer. Wat ik echt enorm slecht vind, is dat er niet eens een alcoholdoekje meer bij zit. Terwijl er in de bijsluiter staat dat je de injectieplaats er mee moet schoonmaken.

Woensdag 20 maart
Oke … ik kan het eindelijk toegeven aan mezelf denk ik: het gaat niet goed met me. Mentaal heb ik het momenteel heel erg moeilijk met hele chronisch ziek zijn. Ook al mag ik lichamelijk absoluut niet klagen, gaat het toch niet zo goed met me. Ik ben er zo klaar mee! Ik wil niet meer ziek zijn!

Donderdag 21 maart
Dit had ik zo nodig!! Even m’n hoofd leegmaken. 10km op 7 min/km, heerlijk gelopen, geen moment van twijfel.

Vrijdag 22 maart
Afgeserveerd, zo klaar met deze week. Het was zwaar, ik wil alleen maar slapen nu …

Zaterdag 23 maart
Niks, noppes nada. Dagje niks doen. Beetje huishouden, film kijken en haken.

Zondag 24 maart
Rustige zondag, met een hele fijne run. Thierry liep de eerste 5km met me mee. Of eigenlijk gingen we samen 5km lopen en wilde ik daarna nog door. Uiteindelijk 10km in 1:07:17. Er had misschien nog meer ingezeten, maar het was even goed. Ik had ook geen water of iets dergelijks meegenomen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *