Week #13

Maandag 25 maart
Werk en daarna heel saai administratie bijwerken en belastingaangifte doen.
Ik geloof dat al het papierwerk van de aangifte van vorig jaar het laatste is geweest dat ik had opgeruimd. Gelukkig komt tegenwoordig bijna alles digitaal en is het dus steeds minder werk.

Dinsdag 26 maart
Not my day! Het hoofd wil gewoon niet!
Eerder weggegaan van werk, kon me niet meer concentreren. Bijna 3 uur getwijfeld of ik de energie kon opbrengen om te gaan hardlopen. Ik ben heel blij dat ik toch ben gegaan, het voelde als mijn eigen therapiesessie. Op de planning stond 10km op 7 min/km. Het ging goed en ik wilde na vandaag even uit mijn comfortzone stappen. 10km werden er 15 in 1:43:16. Na 12km ging het zeer doen, de laatste kilometer was heel zwaar, maar ik ben er blij mee en trots op. Het geeft toch een beetje meer vertrouwen in m’n conditie richting de Halve van de Haar.

Woensdag – zaterdag
Het wil allemaal nog steeds niet zoals ik alles voor ogen heb. De beslissing is nu ook gemaakt om per 1 april (nee, geen grap) minder te gaan werken. Om wat meer tijd voor mezelf te creëren in een break tussen werkdagen. Misschien dat dit allemaal meer rust gaat geven en dit alles positief zal beïnvloeden.
Momenteel is het enige moment dat ik mezelf in een positieve headspace krijg, het moment dat ik mijn hardloopschoenen aan heb en een rondje kan doen.

Donderdag liep ik een fijne 5km op ongeveer 6:30 min/km. Ik merk toch wel een vooruitgang op deze afstand, erg fijn.

Zondag 31 maart
Zandvoort Circuit Run! Later meer …

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *