Week #16

Maandag 15 april
Zoals heel veel mensen keken wij vandaag met smart uit naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Game of Thrones. Wij vonden de aflevering persoonlijk wat tegenvallen, een beetje saai. Het was ter verwachten dat de aflevering een beetje zo zou lopen, hij was wel weer prachtig gemaakt.

Ook keek de hele wereld met pijn in het hart naar Parijs. Zelf ben ik (schandalig, ik weet het) nog nooit in Parijs geweest, maar de beelden waren verschrikkelijk!

Dinsdag 16 april
Shit just got real! Startnummer is binnen voor volgende week. Maar ben ik er klaar voor?
Vandaag liep ik 10km en haalde ik mijn streeftijd van 70 minuten, echter ging het weer niet vanzelf en heb ik weer aardig moeten bikkelen.

Woensdag 17 april
Op instagram ben ik in contact gekomen met ikBdruk.nl en heeft zij voor mij 2 shirts ontworpen. Vandaag zijn ze op de post gegaan. Ik zal een van de 2 maandag gaan dragen.

Donderdag 18 april
Heel erg blij met mijn shirts! De post kwam op tijd vandaag en ik kon de top gelijk een testloopje geven.
Gezien het maandag 24 graden zal gaan worden, zal de top mijn keuze gaan worden.
Vandaag wilde ik mijn run een beetje doen zoals ik maandag de planning wil maken. Op dezelfde tijden dus ontbijt en lunch en gaan rennen op de starttijd. Helaas is de start om half 2, het zal dus erg warm gaan worden.
Er stond ook een beetje wind vandaag, dus ik moet zeggen, dat ik het nog te doen vond. Alleen liep ik 11.11km en geen 21.1. Mijn idee is nu een beetje om maandag de eerste 10/11km op 7 min/km te gaan lopen en dan heb ik de laatste 10km ruimte voor verval. Streeftijd 2,5 uur.

Het koste moeite en ik was echt redelijk stuk, maar eenmaal thuis aangekomen is dat gevoel dan toch weer weg, het geeft hoop.
Na m’n loopje heb ik vooral ook nog heel erg genoten van het naar huis wandelen. Ik had een ander lusje gemaakt dan normaal en daardoor wat meer wandeltijd. Het weer is prachtig en ik ben op m’n gemak naar huis gelopen.

Zaterdag 20 april
Deze week lijk ik weer een beetje bij mijn positieven te zijn gekomen, als ik het zo mag noemen. Voor m’n gevoel kan ik weer ademhalen en nadenken. Een beetje lucht in mijn hoofd.
Ik zou maandag de halve echt heel graag binnen 2,5 uur willen lopen. Ik denk alleen dat dit niet haalbaar zal zijn. Momenteel moet ik al heel erg veel energie en moeite doen voor een 10km in 70 minuten. Technisch gezien is 2,5 uur dan niet haalbaar. Vandaag neem ik dan ook de beslissing die tijd los te laten. Ik zal mijn horloge instellen op die doeltijd en dan zie ik het verder wel. Het doel wordt nu uitlopen en genieten. Vooral genieten, die eerste halve loop ik nooit meer en ik moet iedere kilometer koesteren waar ik de afgelopen jaren zo hard voor heb moeten vechten. Fuck die Crohn!

Zondag 21 april
Ik had vandaag heel erg de behoefte om te bewegen. Eigenlijk had ik nog een stukje willen hardlopen. Thierry vond het alleen verstandig om die krachten te sparen. Uiteindelijk zijn we een stukje wezen fietsen richting Haarzuilens. Klein stukje parcoursverkenning voor morgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *