Week #25

Maandag 17 juni
Na 1,5 week vrij zijn valt werken altijd weer een beetje tegen. ’s Morgens rijd ik nog een keer heen en weer naar huis. De buurman zat ingesloten zonder sleutel.
Ondanks dat ik echt hondsmoe ben, heb ik wel een zeer productieve dag.

Dinsdag 18 juni
Een dag met zwart randje. Samen met mijn zusje en ouders gaan wij naar de crematie van de buurman. 38 jaar heeft hij naast mijn ouders gewoond, voor mij ruim 20 jaar. Ook al is hij is al jaren niet meer mijn buurman, toch is het raar dat hij er niet meer is.
Ik wilde ’s morgens vroeg een rondje hardlopen, maar kon de energie niet opbrengen om uit bed te komen. Donderdag dan maar.

Woensdag 19 juni
Wel of geen bbq? Dat was de grote vraag vandaag. Vanuit werk zouden we een bbq organiseren vanavond, maar gezien er veel onweer was voorspeld, is er dinsdagochtend toch maar besloten te verplaatsen naar vrijdag. Dit blijkt uiteindelijk de goede keuze te zijn. Rond een uur of 4 lijkt er niks aan de hand, maar aan het begin van de avond gaat het toch los.
Dit gaf mij wel mooi de tijd om mijn pakketje te laten bezorgen:

Garmin Forerunner 645 music

Donderdag 20 juni
De dag waar ik toch al heel wat jaren naar heb uitgekeken: Phil Collins live zien!!
Ik zeg altijd dat ik qua muziek echt een goede opvoeding heb gehad en daar hoort Phil Collins zeker bij.
Hij is oud geworden, maar zijn stem is nog als vanouds. Ik heb van begin tot eind genoten en bij een aantal nummer met tranen in mijn ogen gestaan.

’s Morgens liep ik mijn eerste rondje met mijn nieuwe trainingsmaatje. 5km is het geworden, ik had erg de behoefte om te gaan lopen, maar ik voelde me totaal niet fit van tevoren. Uiteindelijk deed deze korte run me best goed en voelde ik me de rest van de dag een stuk beter.

Vrijdag 21 juni
Na een klein beetje uitgeslapen te hebben, ga ik nog even een uurtje aan het werk. Rond 12 uur vertrek ik richting mijn collega om te helpen met de voorbereidingen voor de bbq ’s avonds.
Ik zeg eerlijk dat het boven verwachting een groot succes is en we hebben een hele gezellig avond.

Deze prachtige lucht, kregen we nog te zien later op de avond.

Zaterdag 22 juni
Dit weekend is verder vrij van verplichtingen. Ik slaap uit, haal mijn nieuwe lezen op en ga daarna naar een vriendin. We zitten heerlijk een aantal uren in de tuin te kletsen met een fles wijn. Genieten!

Zondag 23 juni
Ondanks de hitte, waag ik me toch aan een rondje hardlopen. Dit weer zal de komende tijd geen uitzondering zijn, dus ik kan er maar beter vast aan gaan wennen.
Boven verwachting, maak ik de 10km vol, hierna ben ik wel behoorlijk stuk. Ondanks mijn goede voornemen ben ik toch aan de late kant op pad gegaan. Bij de volgende poging, eerder uit bed.
Verder besteed ik mijn zondag zoals iedere zondag zou moeten zijn …

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *