Week #26

Maandag 24 juni
Warm, warm, warm!
Op kantoor hebben we momenteel geen goede mogelijkheid tot het verkoelen van de ruimte. Er wordt gesproken over een hitteplan, aanpassen van werktijden. Ik doe een paar suggesties, maar er komt niet echt duidelijk een plan uit. Deze week ben ik woensdag vrij en omdat ik dinsdag en donderdag nu eigenlijk niet meer werk, is voor mij verder toch niet echt van toepassing.

Dinsdag 25 juni
Er was een goed voornemen om rond 7 uur ’s morgens te gaan hardlopen, voor de ergste warmte. Ik was zo moe dat ik m’n bed niet uit kon komen. Het blijft iedere keer hetzelfde verhaal, het voelt verschrikkelijk en zo demotiverend. Ik kan alleen maar blijven hopen, duimen en bidden dat het over een aantal weken beter zal worden.

Het is ontzettend warm vandaag en er staat nog een concert op de planning: Rammstein !!
Voorlopig het laatste concert en een mooie afsluiter van een drukke maand juni.
We besluiten dat als het in de Kuip echt niet uit te houden is, dat we het eerder voor gezien houden en naar huis gaan. Echter is dit niet nodig. Na het eten is de temperatuur flink gedaald, de zon staat niet op het veld in de Kuip en er staat een beetje wind. Het is prima uit te houden.
De show was heel gaaf, het concert zelf een beetje tam. Het geluid was bagger slecht, maar ik heb mij van begin tot eind prima vermaakt.

Woensdag 26 juni
De dag na een concert nemen we meestal allebei vrij. We slapen uit, lunchen uitgebreid samen en doen wat klusjes in huis die al langere tijd zijn blijven liggen. De temperatuur is vandaag veel lager dan gisteren, in verhouding kan je het bijna koud noemen. Er staat behoorlijk wind en het is bij ons niet lekker om in de tuin te zitten.

De zoektocht naar een wedstrijd in juli liep nog steeds. ’s Avonds zoek ik nog verder, maar in juli en augustus is het aanbod iets minder. Dit zal wel met de vakantie te maken hebben.
Uiteindelijk besluiten we om samen te gaan lopen in zowel juli als augustus. 7 juli gaan we voor de 10km van de SnowWorld fun run en 31 augustus lopen we de 8km van de Veluwse Trailrun. In september gaat Thierry voor de 12km bij Mudmasters, zo heeft hij in ieder geval qua kilometers hardlopen een beetje een stok achter de deur.

Donderdag 27 juni
Vannacht was een compleet drama, ik heb werkelijk geen oog dichtgedaan. Ik heb geen idee hoe het komt, ik was behoorlijk moe. Toch weet ik mezelf op tijd uit bed te slepen. Na het ontbijt ga ik hardlopen. Ik loop 10km en probeer hiervan zoveel mogelijk onverhard te lopen. Het is weer even wennen en voelt het zwaar aan, maar eigenlijk ook heel fijn.
Het weer was heel fijn om te lopen, zon, maar niet te warm. Er staat wel behoorlijk wind en in de tuin is het weer niet zo heel lekker om te gaan zitten. Ik besluit om bij Bagels en Beans te gaan lunchen. Hier zit ik lekker buiten op het terras met mijn laptop.

Zaterdag 29 juni
Hele gezellige, maar vermoeiende dag. Met alle neven en nichten uit Thierry’s familie houden we een soort familiedag. We hebben zo’n beetje allemaal dezelfde leeftijd en ondanks dat we elkaar soms alleen op verjaardagen zien, is er altijd een klik en is het heel gezellig. We gaan eerste lasergamen en daarna bbq-en en borrelen.

Zondag 30 juni
10km hardlopen op een rustig tempo. Ook nu loop ik weer zoveel mogelijk onverhard.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *