Week 23/24

Woensdag 5 juni
De laatste dagen gaat het zo beroerd dat ik de beslissing heb gemaakt, dat het zo niet meer kan. Qua medicatie kan ik zo niet langer meer door, het moet anders. Ik bel het ziekenhuis om dit aan te geven en kan volgende week vrijdag gelukkig al terecht. De switch van Humira naar Hyrimoz heeft alle bijwerkingen nog erger gemaakt en ik wil dit niet meer!

7-9 juni
Rock am Ring 2019
Hier heb ik al weken naar uitgekeken, maar ook al weken tegenop gezien. Het is weer een fantastisch festival en een geweldige groep vrienden. Ik ben compleet gesloopt, maar het was het zo waard.

Dinsdag 11 juni
Omdat je nooit genoeg kan krijgen van metal, gaan we nog even door en was het vandaag tijd voor Metallica in de Arena. Dit was voor mij de 3e keer dat ik Metallica live zag, het is wel eens beter geweest, maar het was een goed concert. Het eerste deel iets chaotisch, in het 2e deel hebben ze dit ruim goed gemaakt.

Vrijdag 14 juni
Vandaag liep ik voor het eerst sinds de Loop van Leidsche Rijn weer een rondje. 5km en het voelde fijn, morgen misschien weer.

Tijdens mijn afspraak bij de Mdl arts is besloten dat we definitief nu de stekker uit deze medicatie gaan trekken en dat ik afgelopen zondag voor het laatst hiervan een spuit heb gezet. De komende weken gaan we kijken hoe mijn lichaam gaat reageren als de medicatie gaat uitwerken. Tevens gaan ze nu wel testen of ik antistoffen aanmaak tegen dit medicijn. Mocht dit niet zo zijn en ik ga me niet beter voelen, dan kan hier alsnog op worden teruggevallen. Nu afwachten wat er zal gaan gebeuren. Het zal ongeveer 6 weken duren voor de stof echt is ‘uitgewerkt’. Ik hoop zo dat ik snel verbetering merk!

Zaterdag 15 juni
Helaas moest ik vandaag afscheid nemen van mijn trouwe trainingsmaatje, mijn Tomtom runner 2. Na 3 jaar trouwe dienst is hij dusdanig beschadigd geraakt, dat hij is ‘overleden’. Tomtom blijkt nu ook geen horloges meer te maken. Repareren zal te kostbaar zijn, in verhouding tot hoe oud hij is,
5km heeft hij vanmorgen nog met me gelopen, helaas waren dit de laatste kilometers.

Zondag 16 juni
Urban Trail Utrecht
Samen met Thierry voor de 10km ingeschreven. Vorig jaar had ik al graag een keer mee willen doen, maar toen was ik niet fit. Ondanks dat ik ’s nachts ontzettend slecht had geslapen, sta ik met veel enthousiasme aan de start. Het concept van dit evenement is erg leuk, zo kom je hardlopend op bijzondere plaatsen in je eigen of vreemde stad.

We lopen door voor mij bekende en onbekende gebouwen, ontmoeten veel enthousiaste mensen en genieten van het evenement. Een fijne rondje lopen op zondag, zonder op een tijd, just fun!
Het hele evenement is goed georganiseerd en zeker de moeite waar om eens in een andere stad te herhalen, Ik ben nog op zoek naar een leuke loop voor in juli, dus wie weet.

Na veel twijfelen heb ik toch een keuze kunnen maken voor een nieuwe horloge: Garmin Forerunner 645 music. Een rib uit m’n lijf, maar ik ga er vast lang en veel plezier van hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *