Week #29

Maandag 15 juli
Gelukkig had ik gister al de beslissing gemaakt om vandaag thuis te werken. Ik ben zo verschrikkelijk hondsmoe, dat ik eigenlijk mijn bed helemaal niet uit wil komen. Ik werk een aantal uurtjes, maar geen hele dag. Gelukkig is het op werk momenteel niet vreselijk druk, dus ik kan het wat rustiger aan doen.

Dinsdag 16 juli
Het kan nog erger, ik voel me zo vreselijk slecht. Mijn dag bestaat uit in bed liggen of op de bankhangen. Ik heb zo weinig energie dat ik de trap bijna niet op en af kom. Dit is echt om te huilen!

Woensdag 17 juli
Het vele bankhangen en een redelijk goede nacht slapen, zorgt voor een betere start. Ook al voel ik me niet top, ik heb wel weer wat energie. Ik kan ieder geval een hele dag werken.

Donderdag 18 juli
Bij vlagen gaat het redelijk goed. Ik twijfel lang om nog een rondje te gaan hardlopen, maar besluit het toch niet te doen. Als ik vrijdag de dag goed kom met werken, wil ik van het weekend weer een rondje proberen.

Vrijdag 19 juli – zondag 21 juli
We hebben een ontzettend gezellig weekend, maar wel wat druk weekend. Ik voel me dusdanig redelijk, dat ik besluit om het hardlopen maar even te laten voor wat het is.
We nemen afscheid van onze buren. Bijna 7 jaar hebben we naast elkaar gewoond, nu gaan ze helaas verhuizen. Een emotionele afsluiting van het weekend.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *