Week #30

Maandag 22 juli
’s morgens voor ik ga werken neem ik nogmaals afscheid van de buren. De verhuiswagen komt er bijna aan en de oudste van bijna 6 vraagt waarom mama en ik zoveel tranen hebben. Het was echt killing! Ik ga ze zo missen!
Het zou een rustige dag moeten zijn op werk, maar uiteindelijk ben ik de hele dag druk. Wat wel maakt dat de dag snel voorbij is.

Dinsdag 23 juli
Het beloofd weer een erg warme week te worden. Niet echt iets om in Nederland naar uit te kijken. Het gaat hier altijd in zulke extremen.
Ongelofelijk, maar waar, ik ga ’s morgen een stukje hardlopen. Ik pak een stukje interval training in een run van 5.5km. Het voelde goed, maar erg warm, ik had nog iets vroeger op pad moeten gaan. De rest van de dag probeer ik mezelf een beetje te koel te houden, maar het is echt niet te doen.

Woensdag 24 juli
Stiekem ben ik blij dat ik naar kantoor vandaag. Het is buiten niet uit te houden en binnen al evenmin. Een slaapkamer 2 hoog onder een plat dak is geen aanrader!
In de pauze waag ik me even buiten en loop naar de boekhandel. Hier koop ik een nieuwe boek van Sophie Kinsella voor mezelf. Vroeger kocht ik vaak een nieuwe boek van haar om in de vakantie te lezen. Ik neem mij voor om donderdag en vrijdag na werk dit te doen. Met deze temperaturen voelt het een beetje als vakantie tenslotte.

Om met deze temperaturen toch nog een beetje hardloop inspiratie op te doen, schrijf ik mij, Thierry en een vriendin in voor de Trecho Teamrun op 10 november. Met een team van 3 loop je een halve marathon in estafette vorm. Iedereen loopt 2 rondjes van 3.5km.

Donderdag 25 juli
Omdat ik vandaag extra moest werken, verzet ik mijn loopje naar morgenochtend. Morgen kan ik dan wat uurtjes thuis werken en daarvoor gaan hardlopen, voor de hitte. Ik voel me redelijk beroerd vandaag. Ik kan kon altijd best aardig tegen warmte, maar als het ’s nachts niet afkoelt zoals nu, dan merk ik na een paar dagen dat ik er letterlijk een beetje ziek van word.

Vrijdag 26 juli
Ik heb mijn best gedaan vanmorgen, maar ik was zo hondsmoe dat ik niet mijn bed uit kon komen voor een rondje. De hele week heb ik nog geen nacht normaal kunnen slapen en dit is niet alleen van de hitte.
Na een paar uurtjes werken ga ik in de tuin zitten, onder de parasol. Het is warm en er staat een warme wind, maar goed, we moeten het er mee doen en ik zit nog niet zo slecht met m’n nieuwe boek. Tot er ineens een rare windvlaag op komt zetten en de grote, zware parasol als een veertje mee de lucht in neemt. Helemaal gesloopt en niet meer bruikbaar. Daar gaat mijn middagje lekker buiten zitten helaas. Zonder parasol is het echt niet te doen in de zon en de kleine die we nog hebben is zo licht, die gaat direct ook de lucht in. Ik installeer mij maar een tijdje in de keuken met de ventilator naast me. Na 3 uur verdwijnt de zon uit de tuin en ik kan ik weer buiten gaan zitten.

Zaterdag 27 juli
Met de hitte, probeer ik er een rustige dag van te maken. ’s Avonds gaan we naar de verjaardag van een tante van Thierry. Na de grote regenbui, kunnen we daar lekker in de tuin zitten en koelt het zowaar een beetje af.

Zondag 28 juli
We gaan voor het eerst naar het nieuwe huis van de “buren”. Het zal even wennen worden aan een uur rijden met de auto ipv een deur verder lopen. Het huis is geweldig en ik begrijp helemaal dat ze besloten hebben te verhuizen. Ze zijn er zoveel op vooruit gegaan!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *