Week #31

Maandag 29 juli
We besluiten om toch nog een weekje vakantie te nemen in augustus. Nog 2 weekjes werken. Of we weggaan en eventueel waarheen hebben we nog niet besloten. Het weekend van 17-18 augustus gaan we met mijn ouders een weekendje kamperen in Zeeland. Misschien dat we daar ergens in de buurt al heen gaan.

Vanmiddag had ik een telefonische afspraak met de Mdl verpleegkundige, om te kijken hoe het nu gaat zonder medicijnen. Officieel ben ik nu 5 weken aan het “afkicken” en ik kan niet zeggen dat ik er veel beter van ben geworden. Aan mijn huid merk ik het wel, dit gaat wel weer wat beter, mijn haar helaas niet. Over de vermoeidheid is nu op dit moment niet eerlijk iets over te zeggen. Vorige week was het zulk warm weer, dat weinig mensen goed zullen hebben geslapen. We maken een nieuwe belafspraak voor over 2 weken.

Dinsdag 30 juli
Een fijne productieve dag vandaag. ’s Morgens ga ik hardlopen, een interval training over 5km in totaal. Het was erg zwaar, maar het voelde wel goed. Helaas had ik er wel de rest van de dag last van, in de zin van erg vermoeid. Ik probeer mezelf wel bezig te houden en ga verder met het uitzoeken van mijn kledingkast. Dit was sowieso erg hard nodig, er ligt zoveel in wat ik al jaren niet meer heb gedragen. Ook ben ik de afgelopen 1,5 jaar behoorlijk aangekomen en pas ik zoveel dingen niet meer. Het dus tijd voor een grote schoonmaak.

Woensdag 31 juli
Het gaat een weekje vakantie worden in de Ardennen. We gaan een weekje trailrunnen.
Na werk gaan we even naar de Decathlon. Thierry had wat spullen nodig en Decathlon is voor mij net zo erg als Ikea, dus ik ga zeker mee.
Als ANWB stijl koppel kopen we allebei dezelfde trailrugzak. Thierry had nog geen rugzak om mee te kunnen hardlopen. Ik gebruik de mijne, ook van Decathlon al geruime tijd en ik ben er heel tevreden over. De nieuwe heeft wat meer liters qua inhoud. Hier zal ik dus op een vakantie ook veel meer aan hebben. Met wandelen in de bergen heb ik deze veel gebruikt.
Nu nog een camping zoeken en dan zijn we er al klaar voor.

Donderdag 1 augustus
Voor het eerst in tijden kan ik zeggen dat ik echt een fijne dag heb gehad. ’s Morgens ben ik wel erg vermoeid en kom ik iets later uit bed dan gepland. Na een klein ontbijt ga ik hardlopen. Weer 5km met een intervaltraining. Deze training ging echt fijn en ik voel me echt een stuk beter hierna. Bewegen/sporten kan zoveel positieve invloed hebben op alles.
Ik rommel wat in huis, ruim weer een la/plank op in mijn kledingkast. Ik ben in etappes bezig met opruimen en schoonmaken hiervan. Gelijk kleding passen en eventueel wegdoen. Bij H&M kan je zakken afgeven voor het recyclen en krijg je vervolgens een kortingsbon. Ik breng de eerste zak weg en ik krijg zelfs 2 bonnen. Super fijn en ze zijn lang geldig. Nu kan ik eerst een paar kilo afvallen voor ik nieuwe kleding ga scoren.
Lunchen doe ik weer bij Bagels & Beans. Ik vind het echt heerlijk om zo even een me-momentje te plannen voor mezelf iedere week.

Zaterdag 3 augustus
Gisteren kwam het idee om dit weekend weer eens naar bos te gaan om hard te lopen. Dus vandaag doen we dit dan ook gelijk. We lopen 12.5km, dit hadden er eigenlijk 11 moeten zijn, maar ergens aan het einde missen we een bordje.
Het is een erg leuk rondje om te lopen. We nemen ons ook voor dit voortaan ieder weekend te gaan doen.

Zondag 4 augustus
Een echte zondagse rustdag. Thierry had een afspraak waar ik ook welkom voor was om mee te gaan, maar ik heb er even voor bedankt. Een heerlijke vrije dag voor mezelf. Ontzettend fijn!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *