Week #32

Maandag 5 augustus
Een gewone werkdag. Laatste week voor de vakantie. Ondertussen hebben we een camping gevonden en soort van gereserveerd. Ze doen daar niet echt aan plekjes reserveren, op de dag van aankomst krijg je iets toegewezen, we gaan het zien.
Morgen maar eens gaan beginnen met opzoeken van de kampeerspullen. Helaas ziet het weer er niet al te best uit, maar we moeten het er maar mee doen.

Dinsdag 6 augustus
’s Morgens begin ik ben met een 5km run. Rustig tempo en verder niets.
M’n zusje komt ’s middags en na samen te hebben geluncht, gaan we een beetje shoppen. Een erg gezellige middag die veel later wordt dan gepland en ze moet zich eigenlijk nog naar huis haasten.
Ik ben compleet gesloopt. Niet gewoon vermoeid, maar het is helemaal klaar.

Woensdag 7 augustus
Afgelopen weekend bestelde ik mijn eerste GreenBook. Op instagram had ik al meerdere keren reclame hiervoor langs zien komen en het leek mij wel wat om dit proberen. Een uitwisbaar notitieboek, helemaal zelf in te delen. Herbruikbaar, duurzaam en CO2 neutraal.
Gisteren ontving ik mijn pakket en het ziet er allemaal heel goed uit. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat bevallen.

Donderdag 8 augustus
Omdat ik dinsdag niks heb gedaan aan het opzoeken en inpakken van de vakantiespullen ga ik hier als eerste mee aan de slag. Het idee is om misschien eind van de middag of ’s avond te gaan hardlopen. Echter is dit alles bij elkaar al een complete workout en houd ik het maar even voor gezien. Er komt nog een week vol trailrunnen aan.

Vrijdag 9 augustus
Laatste werkdag voor de vakantie. Rond een uur of 3, als ik nog aan het werk ben, komt er een erg naar bericht binnen van een sterfgeval in de familie.
’s Avonds houden Thierry en ik goed overleg en besluiten dan ook om niet weg te gaan in de vakantie. De begrafenis zal zeer waarschijnlijk woensdag of donderdag zijn, hiervoor gaan we dan eerder naar huis. Gezien de weervoorspellingen alleen maar slechter aan het worden zijn, besluiten we dan niet voor een paar dagen in een tent te willen zitten in de regen.

Zaterdag 10 augustus
Officieel vakantie en dat vier ik vandaag met helemaal niks doen! ’s Avonds een borrel en Netflix.

Zondag 11 augustus
Ons goede voornemen van vorig weekend gelijk goed voortzettend, we gaan weer hardlopen in het bos. Dit keer lopen we het rondje wel helemaal goed en komen we wel uit op 11km.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *