Maart was een rare maand, een hele bizarre maand. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen. De wereld staat op zijn kop.

Om vooral niet op het negatieve terug te vallen, wil ik alleen terug kijken op de positieve dingen van deze maand en vooral vooruit kijken. Vooruit kijken naar als we allemaal terug kunnen keren naar het “normale leven”.

Maart was mijn beste hardloopmaand ooit, sinds ik een gps-horloge heb in ieder geval. Ik heb nog even teruggekeken in de gegevens van de Tomtom mysports, maar het is me nog niet eerder gelukt.
Deze maand heb ik 112 kilometer hardgelopen! Hier ben ik toch best wel trots op en ik hoop dat ik dit door kan zetten en deze lijn kan laten stijgen zelfs.

Complimenten moet ik geven aan de organisatie van de Sallandtrail en alle ingeschreven lopers. De informatie voorziening was goed, er was snel een nieuwe datum en veel lopers hebben hun inschrijfgeld gedoneerd. Fijne sfeer en community is er onder trailrunners.

Maart heeft na veel regen ook eindelijk zonneschijn gebracht. Begin maart leek het niet meer te stoppen met regenen. Gelukkig sluiten we deze maand af met toch een behoorlijk aantal mooie zonnige dagen. Niet ideaal als je nu eigenlijk allemaal binnen moeten blijven, maar het doet mijn humeur toch echt wel goed.

Verder laat ik maart spreek in foto’s:

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *