11 maart 2021

Vandaag is het donderdag en donderdag is voor mij een echte vrije dag. Toen ik minder ging werken was dit voor mij ook het belangrijkste. De break die ik echt nodig had in mijn werkweek. Op donderdag mag en kan ik dus echt doen wat ik zelf wil. Niks hoeft, alles mag.

Vandaag blijf ik lang in bed liggen, rond 10 uur kom ik er pas uit. Ik ben moe, slecht slapen en de werkproblemen dragen hier aan mee. Ontbijten doe ik daarom lekker op de bank terwijl ik een serie kijk.

Normaal ga ik ook altijd hardlopen, maar ik heb vandaag echt even geen zin en dat is oke. Er aan toegeven is niet altijd makkelijk en dit wil ik ook niet graag, maar soms is het heel hard nodig. Even niks doen.
Nu voel ik me daar ook minder schuldig over, want het stormt zo hard buiten. Als ik uit het slaapkamerraam kijk op de 2e etage, zie ik de blaadjes van de straat tot op ooghoogte komen, zo hard zijn de windvlagen.

Tegen het einde van de middag ben ik weer een beetje opgeladen en doe ik nog een rondje door het huis. Even de rommeltjes opruimen, was wegwerken, wc’s schoonmaken en de stofzuiger door het huis slingeren.

Vanavond probeerde ik weer een nieuwe recept uit de Jumbo app. Ik probeer 2x per week een nieuw recept uit deze app te koken. Anders val ik qua koken te veel terug op mijn vaste, makkelijk te koken recepten en dan wordt de week wat dat betreft erg saai.

Mijn avond zal ik weer op de bank doorbrengen, nog genoeg afleveringen van Outlander te kijken.

Fijne avond!

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *