Omdat ik gisteren iets anders met jullie gedeeld heb, kijk ik vandaag even terug op de afgelopen 2 dagen.


12 maart 2021

Laatste werkdag van de week, bijna weekend. Heerlijk vooruitzicht. Het was een rotweek, vandaag de 1e werkdag dat ik normaal kan werken zonder problemen. Dat is nog wel even fijn om de week mee af te sluiten. De tijd vliegt, want ik heb het nog redelijk druk, maar om 12 uur is het tijd om af te sluiten. Ik neem een halve dag vrij want vanmiddag hebben wij een leuke afspraak …

Op 21 augustus 2020 zouden Thierry en ik eigenlijk gaan trouwen. Alles was gepland en geregeld, maar in april hebben wij besloten om het uit te stellen. Op dat moment was de landelijke regeling 30 personen bij een bruiloft, alleen de gemeente Utrecht hanteerde zijn eigen regels: alleen 2 getuigen en de ambtenaar. Dit gaf de doorslag in alle onzekerheid. Gelukkig hadden we nog weinig aanbetalingen ed. gedaan. Het was ontzettend jammer om die beslissing te maken, maar het was de beste keuze.

De afgelopen maanden hebben we weinig plannen gemaakt. Er was zoveel onzekerheid en nog weinig mogelijk. Met de horeca nog steeds gesloten blijft het ook lastig. Wat als je een locatie boekt en die is over een paar maanden failliet? Iets wat in deze tijd heel goed mogelijk is.

De afgelopen weken hebben we wel veel gesproken over wat we zouden willen. We willen dit jaar heel graag trouwen en het niet nog een jaar uitstellen. Ons originele plan is niet mogelijk, het is niet realistisch om te denken dat we een feest kunnen geven voor 80-100 personen dit jaar. Misschien als de maatregelen weer wat versoepelen, maar die 1,5 meter maatregel zal nog steeds gelden. Een feest voor 100 personen op 1,5 meter vereist een hele grote ruimte en lijkt ons alles behalve gezellig.
Zo hebben we de beslissing gemaakt het klein te houden. Onder de 30 personen te blijven en zo het zekere voor het onzekere te nemen.

Zondag kregen we een ingeving over een mogelijk locatie. Een fantastische locatie waar we eerder al een keer naar hebben gekeken. Daar hadden we vandaag een afspraak.
Het was een super fijn gesprek, met rondleiding. Vele mogelijkheden en scenario’s doorgesproken en nu is het wachten op de offerte. Als het allemaal door kan gaan, wordt het fantastisch! Wordt vervolgd …

Ik was van plan om vanaf de locatie naar huis te gaan hardlopen, maar helaas regende het verschrikkelijk toen we klaar waren. Ik had niet de moed om daar doorheen te gaan.

Toen was het weekend echt begonnen!
’s Avonds samen thuis uit eten: tapas en Sangria.

Fijn weekend allemaal!


13 maart 2021

Heerlijk tot 9 uur in bed gelegen. Thierry ging vandaag klussen bij z’n broer. Dus ik had een aantal uurtjes het huis voor mezelf. Rustig ontbeten en een aflevering Outlander gekeken, daarna even aan de slag.

Op zaterdag doe ik ook een klein rondje huishouden. Bed verschonen, rommeltjes opruimen, wc’s schoonmaken en de stofzuiger door het huis. Dit rondje vind ik vaak wel fijn om te doen. Het huis lekker aan kant maken voor het weekend. Een klein uurtje, soms 1,5 uur maar dan is het klaar.
Vandaag pak ik er nog een extra klusje bij. Ik haal de hanglamp boven de keukentafel uit elkaar om schoon te maken. Daarna zijn de stoelen en de tafel aan de beurt. Gelijk een gedeelte van de stoelhoezen ook in de was.

Daarna werk nog 2 uurtjes. Het grote voordeel van mijn uren flexibel in kunnen delen. Ook hier krijg ik een hoop werk gedaan, een productieve zaterdag.

De rest van de dag voer ik niks meer uit. Terwijl het buiten hard regent, kruip ik op de bank onder een deken met een kop thee.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *